Ekskluzivna ispovest Marine Tucaković o bolesti: Kako sam pobedila rak!

Autor: Tijana CVEJANOVIĆ

Zabava

27.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković ekskluzivno za Srpski telegraf otkrila nam je kako se sada oseća, kao i koji su joj tretmani posebno pomogli pri izlečenju.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković...

Rezultati poslednje kontrole pokazuju da u njenom organizmu skoro više da nema malignih ćelija, te da je na korak do potpunog spasa od opake bolesti.

- Osećam se bolje nego ikada, evo me, baš sada kod pedikira i manikira. Mogu da kažem da sam ponosna na sebe, nikada se nisam predavala, ni kada je bilo najgore. Prošla sam kroz pakao, ali to je sada iza mene. Imunovakcina koju sam primila u Nemačkoj me je vratila u život. Sada idem na redovne kontrole, uzimam terapiju, ali moram priznati da ponekad i zaboravim da popijem lekove. Pa šta da vam kažem, živ sam čovek - kaže Marina.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina...

Naime, Marina je pre nekoliko meseci preko doktora sa onkologije otišla u Nemačku na preglede ne bi li se utvrdilo da li je spremna, odnosno da li je njen organizam u mogućnosti da primi tu terapiju. Inače, ta imunovakcina se ne kupuje u apotekama niti na bilo kom drugom mestu, pravi se od sopstvene krvi. Ona je najbitnija za podizanje imunosistema, što je kod ovakvih bolesnika posebno važno.

Marina: Mogu da kažem da sam ponosna na sebe, nikada se nisam predavala

- To je Marini mnogo pomoglo, bukvalno ju je preporodilo. Izgrađen joj je novi imunosistem, tako da je bila zaštićena od svega. Ono što treba da napomenem jeste da ne može svaki bolesnik da primi ovu vakcinu, pošto ona nema efekta ako je bolest u poodmakloj fazi. S druge strane, bilo koja zdrava osoba može da ojača imunitet baš ovom vakcinom, ali malo ko može to sebi da priušti s obzirom na to da vakcina košta 8.000 evra, i to jedna doza, a prima se na četiri meseca. Marina je do sada dala 16.000 evra za dve doze ove vakcine.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marina Tucaković...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading