I ja sam otišao od nje: Severinu rapidno napuštaju svi saradnici!

Autor: 24 sata.hr

Zabava

25.03.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić uskoro će ostati potpuno sama, a sa njom će ostati verovatno samo njen suprug Igor Kojić budući da su je napustili skoro svi saradnici.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Izgleda da će joj ostati samo on... Igor i Severina Kojić

Posle prekida saradnje sa menadžerom Tomislavom Petrovićem i PR menadžerom Davorom Grginom, poslednji u nizu koji ju je napustio je i njen dugogodišnji basista Henri Radanović.

Foto: printscreen/24sata.hr
Hrvatski mediji bruje...

Da sve bude gore, Henri je ovu vest i potvrdio, ali najpre nije želeo da govori na temu odlaska iz Severininog tima:

Foto: youtube.com/ fermentirani
Ostaje sama... Severina

- Baš ste uporni. Ne želim da pričam, nemam nikakav komentar - rekao je on, ali su novinari nastojali da sazanju šta se dogodilo pa je basista priznao:

-  Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvek biti prijatelji - između ostalog je rekao basista.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Decenijama sa Severinom... Prvi otišao Tomislav Petrović

Iako Henri nije želeo da otkrije tačne razloge prekida saradnje sa Kojićkom, prema pisanjima "Jutarnjeg lista", menadžer Tomica Petrović napustio ju je nakon ozbiljne svađe koju su pevačica i on imali, a tokom koje su jendo drugom uputili teške reči. A kako se spekuliše, menadžerske poslove preuzeće Severinin suprug Igor koji će verovatno imati pomoć nekog od iskusnijih u ovom poslu koga pevačica bude angažovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading