Dea već 2 meseca na intenzivnoj, Sarapa sada progovorio o njenom stanju!

Autor:

Zabava

25.03.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Sarapa, voditelj emisije "Novo jutro" bio je uz svoju koleginicu Deu Đurđević u njenim najdramatičnijim trenucima kada joj je autobus početkom februara u strašnoj saobraćajnoj nezgodi otkinuo ruku.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Teško mu pada dramatično stanje u kojem je njegova mlada koleginica... Predrag Sarapa

Predrag nije krio koliko mu je bilo teško zbog koleginice, i svakodnevno je bodri što u programu, što privatno. On je gostujući u emisiji "Premijera- Vikend Specijal" pričao o voditeljkinom oporavku i tom prilikom se podsetio lepih dana njihove saradnje:

- Dea je radila sa mnom dosta i specijalnih emisija i izbornih programa i stasala je u ozbiljnog informativnog novinara, uz njen povratak bićemo mnogo jači i kao "Novo jutro" i kao redakcija - rekao je Predrag u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

RepublikaFoto: wikimedia.org
I dalje na intenzivnoj nezi...Đurđevićeva

Podsetimo, Deu Đurđević, autobus je udario 7. februara kada je na putu do posla imala manji udes nakon čega je napustila vozilo i na trotoaru doživela stravičnu nezgodu. Autobus koji je ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović" udario Deu, navodno, je proklizao zbog niske temperature i vode od koje se stvorila poledica kada je na tom delu puta pukla cev. Đurđevićeva je hitno prebačena na Vojno-medicinsku Akademiju gde su joj najbolji stručnjaci prišili ruku, a od tada Dea je na intenzivnoj nezi i oporavlja se od posledica nezgode.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Pruža joj podršku.. Dea i Sarapa

Sarapa je dodao i da se njegova koleginica oporavlja i da sve ukazujena to da će njena ruka ponovo biti funkcionalna:

-Sve govori u tom pravcu i tu tragediju koja nas je pogodila, sve ide ka tome da će to biti naša pobeda, a prvenstveno njena. Bili smo dobar tim i tandem i nikada nismo prestali da budemo, bez obzira što mi nedostaje u programu - ispričao je Sarapa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading