Teško je podnela smrt Šabana Šaulića, a sada se potpuno slomila: Zorica Brunclik ostala bez rođenog brata!

Autor:

Zabava

24.03.2019

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorici Brunclik preminuo je nedavno rođeni brat Ljubivoje, što je potvrdio pevačicin suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zorica Brunclik, teško podnela smrt Šabana Šaulića...

Brunclikovu su u kratkom roku napustila dva bliska muškarca. Nakon što se jedva oporavila od iznenadne smrti kuma Šabana Šaulića, sada je opet naprasno ostala i bez rođenog brata. Ljubivoje je živeo u Smederevu i takođe se bavio muzikom.

Kako je ranije i sam pričao, sa sestrom gotovo pet godina nije bio u dobrim odnosima, a zatim su obnovili kontakt.

- Jedva sam uspeo da se pomirim s njom pre pet godina, bili smo u svađi zbog novina. Sve što kažem, oni mogu da iskoriste protiv nje, a ja to ne želim. Ne želim da ponovo pokvarim odnose s njom - ispričao je Brunclik pre devet godina, kada ju je podržao prilikom njenog učešća u rijalitiju "Farma".

Zorica je tokom karijere priznala da je kao mala živela u velikoj bedi, ali da je, kad je zaradila prve pare, svom bratu Ljubivoju i majci napravila kuću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Brunclik, ostala bez ođenog brata...

- S mamom sam otišla u najnoviju robnu kuću i za sav novac smo kupile hranu, pa smo kući došle u dva prepuna taksija. Namestili smo slavski sto, na koji smo stavile sve što smo donele, i toliko smo se prejeli da smo tri dana imali proliv. Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i rođenom bratu Ljubivoju kuće - otkrila je popularna folkerka.

Inače, u vreme kada je Brunclikova uveliko bila popularna, Ljubivoje je 1981. snimio singl ploču "Voljena je žena prijatelj najveći", a muziku mu je radio Zoričin tadašnji suprug, kompozitor Ljubo Kešelj. Na toj ploči našla se i Kešeljeva pesma "Ja sam momak lutalica", ali nakon toga, nažalost, nije više ništa snimio, iako je nastavio da se bavi muzikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading