Imali smo teške trenutke: Sergej Ćetković otvoreno o supruzi i ćerkama!

Autor: Blic.rs

Zabava

24.03.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat kao pevač bez skandala, Sergej Ćetković godinama je na muzičkoj sceni, a ovog marta slavi i 20 godina braka sa suprugom Kristinom. Osim ove jubilarne godišnjice, ovaj umetnik ima još povoda za slavlje.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Sa suprugom slavi 20 godina braka... Sergej i Kristina

Sergej otkriva da u martu njegove ćerke Lola i Mila, supruga i on slave rođendane, a ove godine u istom mesecu i jubilarnih 20 godina braka. On ističe da jedni drugima uvek spremaju iznenađenja i poklone, čija materijalna vrednost nije bitna.

- Mart je naš mesec, rođendani Lole i Mile, Kristinin i moj, i naša godišnjica braka. Ove godine je mart posebno lep, jer Kristina i ja slavimo 20 godina braka, a to je ozbiljan jubilej. Srećan sam čovek i osim dobrog zdravlja ne bih mogao da izdvojim neke velike želje. Imam svoje tri princeze koje brinu o meni, a ja im uzvraćam ljubavlju i pažnjom koliko god mogu. Loline i Miline rođendane uvek slavimo sa dosta dece, njihovih drugara, sa porodicom i prijateljima, u igraonici, kuglani, pozorištu ili bioskopu, u zavisnosti od njihovih trenutnih želja, koje im mama i ja ispunjavamo sa velikom radošću - kaže Sergej za „Scenu”, napominjući da nikada ne zaboravlja važne datume i da supruzi Kristini čestita svaki praznik.

Foto: Promo foto
Uspešan na svakom polju... Sergej Ćetković

- Ni Kristini ni meni nisu važne materijalne stvari, ni skupi pokloni. Važna je pažnja, koje nikad ne manjka ni sa jedne strane. Brak održavaju ljubav i poštovanje, ali i stalno ulaganje u odnos, da bi sve imalo smisla i bilo obojeno najlepšim bojama. U životu nikad nije sve ružičasto i ne ide uvek sve kako treba, tako da je razumevanje partnera neophodno za dobar brak. I mi smo imali teške trenutke, kao i svi parovi, ali nam ljubavi nikada nije falilo. Ponosan sam na ljubav i brak sa Kristinom i na porodicu kakvu smo stvorili. Jedno drugo volimo da iznenadimo, a naše ćerke su nam saveznici u tim tajnim planovima.

Kad je u kući, Sergej uživa da se igra sa naslednicama, pa im pušta na volju i da ga doteruju. Jednom prilikom, Mila i Lola su svog tatu ukrasile mnoštvom šnalica, a pevač je ponosno na društvenim mrežama pokazao kako je izgledao tog dana.

- Igramo se čega god deca požele, a one imaju sreću da njihov tata nema fiksno radno vreme i ima više vremena za porodicu nego većina ljudi. One me, uz Kristinu, najbolje oraspolože. Stalno imamo neke dogodovštine koje prepričavamo, devojčice prave razne situacije koje bi mogle da budu građa za još novih slikovnica, za čitavu ediciju Loline i Miline priče - iskren je miljenik žena u čitavom regionu.

Foto: e-stock agency
Obožava da se igra sa svojim ćerkama...

U proteklom periodu Sergej je primetno smršao jer je tako želeo, a za „Scenu” otkriva i kako mu je to pošlo za rukom.

- Sada sam zadovoljan svojim izgledom koji sam postigao odricanjem od slatkiša koje mnogo volim. Nije bilo lako, ali vredelo je - kaže pevač, koji večeras peva pred novosadskom publikom i koji je pre nekoliko dana fanovima predstavio novu pesmu, baladu „Ljubav”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading