Pretila učesniku šamarima u "Zvezdama Granda": Viki Miljković izgubila kontrolu!

Autor:

Zabava

24.03.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Violeta Viki Miljković u stalnoj je postavi žirija takmičenja "Zvezde Gradna", a sve do sada nije upadala u ozbiljnije konflikte. Međutim, u poslednjoj emisiji sukobila se ne samos a Sašom Popovićem i Đorđem Davidom, već je svom kandidatu pretila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Čini sve za svoje kandidate... Viki Miljković

Naime, takmičar Stefan Petrović Kosmajac, kome je u ovoj sezoni "Zvezda Granda" mentor Viki Miljković, nije se pokazao u najboljem svetlu, a u želji da odbrani svog kandidata pevačica se suprotstavila kolegama.

- Viki je dovela i pevače i stomatologe i frizere i doktore, crtače obrva, nutricioniste... kako bela majica na ovakav stomačić? - pitao je Saša Popović.

- Prva stvar, to što si ti naveo šta sam ja sve mom timu obezbedila - jeste. Kod mene ima sve "all inclusive", za razliku od nekih gde to nema. Ali... je l' si rekao samo da radimo s njima i da odradimo pesmu!? Si rekao?! Ja sam i više od toga uradila! - bila je ljuta Viki.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Popović je iskritikovao...

- Prvo kakvo je to pitanje: 'Si rek'o'? Ja ne padam na te niške fazone - odgovorio joj je Popović.

- Ja sam sada toliko ljuta i besna - prokomentarisala je Viki, pa dodala:

- On se ugojio, šta da mu obučem, džak?! Prvo što mora da uradi je da smrša! Mnogo je dobar dečko iz divne porodice i on se trudi.

Članovi žirija su zatim prokomentarisali da je takmičar mogao da obuče suknju, kao što je to uradio Đorđe David u ovoj emisiji, što je Viki još više razljutilo.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Viki uvredila Đorđa Davida...

- Ja neću da pravim cirkus od njega! - viknula je ona.

- Izvini, kevo molim te - odgovorio je Đorđe David.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Viki htela da ga bije...Stefan Petrović Kosmajac

- Najradije bih mu sada nalupala šamare. On mnogo može i potrudiću se da mu dam još jednu šansu. Mi kad pevamo on peva drugačije - rekla je Viki na kraju za svog kandidata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading