Karleuša se povukla iz javnosti nakon Divnine smrti, a to je uradila i pre 19 godina na današnji dan: Evo i zbog koga!

Autor: Pink.rs

Zabava

23.03.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Davidović, koji je poznatiji pod nadimkom Ćanda, izrešetan je 2000. godine, na današnji dan, u automobilu "Audi A8". Sa njim je u kolima bio i Ivan Stojanović koji je takođe nastradao.

 

 

Najmanje dvojica nepoznatih napadača pucalo je iz automatske puške "kalašnjikov" iz automobila "audi" bez registarskih tablica, koji se paralelno kretao s žrtvinim vozilom. Posle zločina, ubice su pobegle ka centru Beograda da bi se sa autoputa isključili kod Bežanijske kose, a "audi" je pronađen spaljen u Hercegovačkoj ulici u Zemunu.

Zoran Davidović bio je dobro poznat u krugovima bliskim beogradskom podzemlju, iako nikada zvanično nije bio u sukobu sa zakonom. Rođen je na Miljakovcu gde je i živeo, a u tom naselju je izgradio velelepnu kuću. 

O njegovim poslovima se malo znalo, a pripisivali su mu mnogo toga, iako ga policija nikada nije privodila. Planirao je da se sa Miljakovca preseli u kuću u Zemunu koju je gradio i u kojoj je trebalo da živi sa Jelenom Karleušom.

Njihova romansa počela je u vreme NATO bombardovanja 1999. godine. Govorilo se da imaju mnogo toga zajedničkog.

Mislim da konstantno trvenje dve jake ličnosti daje savršenu celinu - okarakterisala je Jelena tada svoju vezu sa Ćandom, te govorila da ju je branio od nasrtljivaca.

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Karleuša...

On je pričao da ga zabavlja to što ga ljudi posmatraju na drugačiji način otkad se zabavlja sa popularnom pevačicom.

- Kad se pogledam u ogledalo, kažem: "Kakav šmeker!" Kad je pošla sa mnom, Jelena je dobila "bingo" - govorio je Davidović.

Ipak, i kada bi se našalio na račun njihove veze, odmah bi dodao da je najlepši, ali da je njegova devojka lepša čak i od njega.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading