Briši to, sad sam Brenina snajka: Prija tražila da se uklone ovi snimci s Jutjuba!

Autor:

Zabava

23.03.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović nedavno se porodila i na svet donela sina Aleksandra kog je dobila u braku sa Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene i sinom Slobodana Bobe Živojinovića. A od kada je ušla u porodicu Živojinović, Aleksandra, nekada svadbarska pevačica, sada je odlučila da "opere svoju biografiju".

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Prija pere biografiju... Aleksandra i Filip

Naime, kada je pre osam godina počela karijeru u takmičenju "Zvezde Granda", Prija je najviše pevala na romskim veseljima, ali i pod seoskim šatorima, vašarima i svuda gde su je zvali, a gde su je doslovno kitili novčanicama i tada joj je to odgovaralo. Međutim, od kada je započela ozbiljnu vezu sa Filipom, odlučila je da s tim prestane i ne samo to, već i da sa Jutjuba obriše sve snimke na kojima se vidi kako je radila. 

Foto: Prntscrin
Neće da se zna da je pevala na romskim svadbama... Prijovićeva

Novopečena zvezda uvidela je da joj imidž svadbarske pevačice neće mnogo doneti u karijeri, zbog čega je zatražila od svojih nekadašnjih saradnika da se uklone svi snimci sa Jutjuba na kojima ona peva na privatnim veseljima. U pitanju su klipovi koji su imali i po nekoliko miliona pregleda, a postavljao ih je poznati harmonikaš Borko Radivojević, koji ju je tada pratio na tezgama.

Foto: Privatna arhiva
A nekad su joj pare sa svadbi bile slatke... Prija

- Aleksandra nije odbijala nijedan posao, prihvatala je da peva i na romskim svadbama, gde je zapravo i zarađivala najviše novca. Međutim, kada je počela da se zabavlja sa sadašnjim mužem Filipom Živojinovićem i postala medijska zvezda, zasmetala joj je prošlost i sad želi po svaku cenu da je izbriše! Ona se sada stidi ranih radova. Od Borka je pre nego što se udala za Živojinovića zahtevala da ukloni sve snimke na kojima peva na privatnim veseljima dok je gosti kite novčanicama. Rekla mu je: "Moraš da izbrišeš sve snimke, meni to ne odgovara. Ja ću biti Brenina snajka i moram da radim na tom ugledu. Sad sam u važnoj porodici" - rekao je naš izvor blizak poznatom muzičaru.

On je pristao na njen zahtev, iako je i sam na gubitku jer je za njega to bila odlična reklama, a mogao je da zaradi od pregleda na Jutjubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

23.03.2019 20:12

Da li je ona sada ušla u porodicu plemića?