Mene je samo majka odgajala, ne želim da je obrukam: Veljko priznao da je bio problematičan!

Autor:

Zabava

22.03.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo izlazaka, i još više devojaka promenio je Veljko Ražnatović, sin Svetlane i Željka Ražnatovića koji se poslednjih godina posvetio boksu i to veoma uspešno.

Foto: youtube.com/ U Klinču
Veljko Ražnatović

Međutim, mnogi su zapamtili njegovo ponašanje u prošlosti pa mu to i zameraju, a on je u intervjuu emisije o borilačkim veštinama "U klinču", novinaru i autoru Željku Čačliji otkrio kako je pronašao pravi put:

RepublikaFoto: Promo foto
Pronašao svoj put...

- Mislim da bi voleli da vide krimi-džimi ponašanje, neki seljakluk i neko bahanalisanje, ja nisam prosto tako podizan i nikad to neće moći da vide. Gledam da svoje roditelje i sve prikažem u najboljem svetlu stalno. Smatram da bi moj otac danas bio ponosan što se bavim ovim sportom. Isto tako mene je samo majka odgajala i gledam da je ne obrukam kroz sve što radim. Naravno, svi smo bili mlađi, svako ima neke ekcese, ja sam se pronašao u ovome i anulirao sam taj višak energije i negativno ponašanje koje sam pre vukao sa sobom, ali putevi su mi sad jasni, vidim sve. Ja sad imam svoj put, ko hoće može da mi se pridruži, ko neće može da gleda zajedljivo sa strane - izjavio je Ražnatović koji je istakako da se često susreće za zavišću drugih:

RepublikaFoto: youtube.com/ U Klinču
Ne želi više da bude problematičan... Veljko

- Koliki god patriota bio mi smo uvek bili država u kojoj se uvek gledalo da komšiji umre krava, ko god radi nešto što je dobro što ima neki smisao, uvek su se nalazili ljudi baš odavde koji će to osuditi, šta god bilo. Bilo ko da je izvikan da je uradio nešto, uvek će se tražiti da se iskoristi u negativnom kontekstu - naglasio je Veljko koji ističe da će prezime Ražnatović uvek predstavljati u dobrom svetlu.

- Jako sam bio problematičan i da smirio sam se. Možda je to što nisam imao prisustvo oca pa niko nije mogao... Znaš kako kod nas kad imaš tatu, majka onda kaže: "Zvaću tatu", e to je kod mene malo pomućena linija, ali nikada ja nisam radio ništa abnormalno. Mogao sam malo manje da izlazim i više da učim, sada je sve došlo na svoje. Ne mogu da kažem da žalim to sam to radio jer morao sam da vidim šta ne treba da se radi da bih sada znao šta da radim. Ne žalim, ponosim se svakim delom svog života i gledam da u ostatku života uradim stvari o kojima će se pričati ne samo ovde nego i u celom svetu i ne samo sada nego večno.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Samo ga je majka odgajala... Veljko sa Cecom, Željkom i sestrom Anastasijom

Posle šest pobeda u isto toliko profi mečeva, od čega tri nokautom, najavio je mnogo teže rivale u budućnosti... Više od pola sata razgovora Ražnatovića i Čačije o temama vezanih za dešavanja unutar konopaca, ali i van njih možete pogledati na YouTube kanalu - U klinču i na sledećem linku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading