Policija kod Goce Božinovske: Pevačica kroz suze otkrila šta su joj inspektori rekli!

Zabava

22.03.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil "ford fijesta" zvanično registrovan na pevačicu Gordanu Gocu Božinovskijutros oko 5 sati sleteo je s puta u jarak, udario u banderu, prevrnuo se na krov, zapalio i potpuno izgoreo. Pevačica je za portal Republika.rs kroz suze otkrila da je njen automobil vozio drug njenog sina Mirka Šijana koji nije povređen, ali i da su joj upravo inspektori bili u stanu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goca Božinovska...

- Moj Mirko je drugu dao automotomobil. Obavestio me je o tome. U tog dečka imam poverenja, jer nikada ne pije. Divno dete, neka je majci živ i zdrav. Nije mi jasno šta mu se desilo jutros. Sad su kod mene bili inspektori. Policija mi je rekla da nije bio pod dejstvom alkohola. Dečko na svu sreću nije povređen - kaže Goca vidno uznemirena i uplakana.

 

- Ja sinu ne dozvoljavam da vozi, ne bih ga pustila da da auto bilo kome. Moj sin je takav svima hoće da učini, da ih nahrani, daje sve što ima - priča Božinovska za portal Republika.rs.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ,Đ.KOJADINOVIĆ
Mesto nezgode...

 Pošto je automobil pevačice načisto uništen, pitali smo je da li se čula sa mladićem koji je bio u kolima i da li će možda on nadoknaditi štetu koja je načinjena:

- Nisam se čula sa njim. Što se tiče štete, to me ne interesuje - završava Goca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading