Supruga Čekićkinog dečka u velikom strahu: Zbog Andreane će mi dete ostati na ulici!

Autor: Tijana CVEJANOVIĆ

Zabava

22.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevarena žena Marina Milošević i dalje ne može da dođe sebi nakon skandala koji su joj priredili njen muž Marko Milošević i Andreana Čekić priznavši da su u vezi.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko...

Marina je i dalje van sebe te, kako i sama kaže, najodvratnije joj je što je Čekićka izjavila da saoseća sa njom iako joj je preotela muža, te samim tim govori sve o sebi.

- Šta više da kažem, a da već nisam rekla. Ja ne mogu niti imam snage više da se borim sa ovim što mi se desilo. Andreana sve laže što kaže, ona nema obraza nimalo. Sa Markom sam bila deset godina u braku i sve je funkcionisalo dobro. Imamo ćerku od devet godina, koja je jako vezana za oca, obožava ga, a je l' vidite šta joj je on priredio, dete ne može sebi da dođe od šoka - kaže neutešna Marina.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marko i Marina...

Inače, Markova i Andreanina veza je iznenadila sve budući da su oni bili saradnici i da ga je baš Čekićkin muž i doveo u bend. Niko nije sumnjao da se tu nešto sprema, posebno što je Andreana bila veoma bliska sa Markovom ženom Marinom, te su se mnogo puta videle i čule, čak su i izlazile zajedno. Ono što je upečatljivo jeste činjenica da se Čekićka veoma zbližila sa Markovom ćerkom, te joj je obećala da će joj kupiti i kuče za rođendan. Da li joj je Andreana i dalje draga nakon što joj je otela oca, mi to ne znamo, ali ono što je sigurno jeste da je devojčica na strani svoje majke, te prolazi kroz potpuni pakao, kako u školi, tako i na ulici. Marinu je veoma povredio način na koji je Marko rekao svojoj ćerki da ima devojku.

Marko me ne zove da pita kako je dete, ima li šta da jede i pije

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marko sa suprugom Marinom...

- Naša ćerka nije mala, sve je odmah shvatila i pitala je oca kada je videla sliku sa Čekićkom: "Šta je ovo tata", a on je svom detetu priznao da je našao novu devojku i da su zajedno. Je l' vi shvatate da je on sve vreme živeo i sa njom i sa mnom, a ja pojma nisam imala, dok je ona sve znala i ćutala, da bi ga na kraju otela od mene i od deteta. Sve će se to njoj vratiti. Pa ne gradi se sreća na tuđoj nesreći. Zbog Andreane dete će mi ostati na ulici, ta je spremna na sve. Kači svuda slike sa mojim mužem, provode se, dok sam ja na ulici sa detetom koje ide u školu. Ona me je istog trenutka blokirala na Instagramu, a Marko me ne zove da pita kako je dete. Pa kako da se ne brinem šta će biti sa nama dvema kada mi se niko ne javlja, ni ona ni on. Moj muž me ne pita ima li dete šta da jede, pije, kako ona podnosi sve ovo, ostavio nas je same i okrenuo se potpuno ka Čekićki - kaže Marina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading