Zakazano saslušanje: Pred sudom vozač autobusa koji je Dei otkinuo ruku!

Autor: informer.rs

Zabava

21.03.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je zakazalo za 22.3. 2019. godine saslušanje osumnjičenog B. J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja kada se dogodila saobraćajne nesreća kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Još se oporavlja od teške saobraćajne nesreće...

Postupajući zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je prisustvovao uviđaju na mestu na kojem je došlo do saobraćajne nezgode, u dosadašnjem toku postupka je prikupio potrebna obaveštenja od državnih organa i druge dokaze, te je osumnjičenom uputio poziv za saslušanje.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo će nastaviti sprovođenje dokaznih radnji tako što će zakazati ispitivanje, u svojstvu svedoka, svih učesnika saobraćajne nezgode i narediti saobraćajno tehničko veštačenje na okolnosti prostorno – vremenske analize i utvrđivanja uzroka nastanka predmetne saobraćajne nezgode.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading