Darko i Ana se dogovorili o starateljstvu: Evo kome će pripasti Lorena!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

21.03.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedva preživeo, potpuno je promenio životne navike. Srećne vesti da će mu verenica Marina Gagić roditi sina dale su mu još veću snagu da istraje u borbi za zdravlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on Mar 6, 2019 at 2:29am PST

Pošto je devojku nedavno verio, pevač je sve podredio opremanju kuće u dvorištu porodičnog imanja u Brestaču.

- Kuću sam sagradio za Marinu i sebe, radovi su u toku, biće gotova do leta. Ja odavde ne mrdam. To mi je baza, tu je moj skromni dom, moj mir. Grad mi nije daleko. Roditelji će mi pomoći oko deteta, ali i njeni roditelji - rekao je Darko, koji će uskoro staviti tačku i na brak sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu.

Iako su se rastali još pre nekoliko godina, sve ovo vreme imali su problem o dogovaranju kome će pripasti starateljstvo i stan u kojem su živeli. Zbog toga se pevač nije ni oženio Marinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mačka moja?

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on Jan 22, 2019 at 10:11am PST

- Radimo na razvodu, biće uskoro i to rešeno. Postigli smo dogovor o starateljstvu nad Lorenom, sve će to biti u redu - istakao je Lazić, ali nije rekao kako će se o devojčici starati jer ne želi da ometa proces. Zbog procesa razvoda koji se ne može završiti brzo, a Darko će već u junu postati otac, svadba sa Marinom će morati da sačeka. Biće sledeće godine.

- Neka se ove godine porodi, pa ćemo lepo sledeće godine natenane da spremimo svadbu. Tada će taman, kako Darko kaže, moći i da zapeva na svadbi jer je tek dobio dozvolu lekara da može da pusti glas, što ranije nije smeo zbog problema sa plućima.

- Nisam smeo da pe vam, ali skoro sam išao na kontrolu i rečeno mi je da polako mogu da počnem da pevam - otkrio je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading