Sa godinama dolazi i mudrost: Voditeljka progovorila o pričama da je sponzoruša!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

20.03.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić proslavila je 50. rođendan, a za tu priliku obukla je minić koji je u prvi plan istakao voditeljkine duge noge.

Ona je ponosna na svoje telo, ali i lice, pa je izjavila da je poenta da se sve to lepo "uklopi" kako ne bi izgledala kao sredovečna žena, što, kako je sama izjavila, njoj uspeva. 

- Ja da sam neka žena sa nekom frizurom bezveze, sa nekim licem bezveze, ja sigurno ne bih obuka atraktivnu mini haljinu, znači moraju da se uklope glava i noge - rekla je Dakićeva pa ostala živa i zdrava. 

Voditeljka je onda obrazložila na šta je tačno mislila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zasto dama sedi sama????

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Feb 18, 2019 at 10:06am PST

- Ne možeš da imaš glavu sredovečne žene i da se dole obučeš kao šiparica. Ali generalno, u svetu je trend da ljudi od 50 godina izgledaju fenomenalno, žive najboljim životom, zato što su status postigli, dobro zarađuju. Ovde to nije slučaj i ovde niko ne zarađuje mnogo dobro - rekla je Snežana. 

Dakićevu su svojevremeno pratile priče da je sponzoruša, ali ona za sebe kaže da joj novac nije najbitniji. 

- Neko kaže da sam sponzoruša, budući da živim sama sa sobom i 30 godina unazad radim. A ako pričamo da sam sponzoruša to je zato što su me sponzorisale razne firme kroz moje projekte. A neke žene se drugačije snađu. Dobra udaja je oduvek bila najpoželjnija stvar koju je svaki roditelj poželeo svom detetu - priznala je Dakićeva. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading