Od blata do zlata: Seka Aleksić je odrasla u bedi nije imala šta da jede, kupala se u koritu, a onda joj je on pomogao!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

20.03.2019

17:07

Svetlana Seka Aleksić sada uživa u luksuznom životu, ali nekada nije bilo tako. Ona je detinjstvo, nakon što je pobegla iz ratom zahvećnog Zvornika, provela u bedi, u selu Lipolist kraj Šapca.

instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić...

Često se selila

 

Njene nekadašnje komšije za pevačicu, koja se izdigla iz blata i radom stekla sve ono što danas ima, imaju samo reči hvale.

Prema priči starijih meštana, pevačicina majka Ibrima baš se mučila tokom odgajanja Seke i njenog brata. Oni su se zbog nemaštine često selili, a najduže su se zadržali u jednoj maloj oronuloj kući.

- Seka je s porodicom prvo živela u jednoj sobi u školskom dvorištu koje više nema, gde nije imala WC ni šporet, a spavala je na strunjačama. Kupala se u koritu. Često je bila gladna. Potom se preselila kod mog komšije u dvorištu, a onda u trošnu kućicu - rekao nam je jedan stariji čovek, koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime, i pokazao njen nekadašnji dom.

Promo foto
Danas je velika zvezda...

- Nije imala novca, ali je ipak uvek bila raspoložena. Svi su je voleli. Seka je bila dobar đak i uvek je volela da peva. Svima je drago što je uspela u životu. Zaslužila je sve najlepše jer se njena majka dosta namučila u životu sa decom i mužem, koji je voleo da popije. Njen pokojni otac Milorad odselio se u Loznicu - kaže on.

Pevačica je pre četiri godine posetila svoje selo jer je želela da kupi jedan kafić.

- Videli smo je u belom "mercedesu". Čuli smo da se raspitivala za jedan kafić koji je planirala da kupi, ali na kraju ga nije uzela. Znam da je želela da ima nešto svoje, a inače je ranije dosta pomagala ljudima koje poznaje ceo život - kaže konobar iz lokalnog bara, koji nije hteo da se slika niti da mu se ime pominje u novinama.

e-stock/KOBRA
Srećno udata za Veljka Piljikića...

Bila je poslušno dete

 

U selu smo saznali da je Ibrima, nakon što se razvela, započela život sa izvesnim Nedeljkom Ignjatovićem.

- Seka je s porodicom u kući pokojnog Nedeljka živela tri godine. Znam da je bila dobro i poslušno dete. On ju je vozio u Zvornik i Loznicu kada je snimala ploče i imala gostovanja. Dosta joj je pomogao. Kada se njena majka rastala sa njim, i Seka je otišla. Nije mu bila na sahrani, mislim da nije ni znala da je preminuo. - rekli su u Lipolistu.

 

Komentari (0)

Loading