(VIDEO) PRETRPELA CENZURU Jutjuba: Nova pesma poznate pevačice CENZURISANA!

Autor:

Zabava

19.03.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije verovao da će upravo autori društvene platforme You-Tube odbiti da objave prvobitnu verziju novog spota Milene Ćaranić za pesmu "Povredi me".

RepublikaFoto: Promo foto
Milena Ćeranić

Kako poslednjih dana najavljuje nešto potpuno drugačije kada govorimo o stilu muzike, atraktivna pevačica Milena Ćeranić za potrebe novog spota snimila je video  u kom je doslovno predstavila sva ženska stanja u ljubavi.

-Želeli smo što vernije da prikažemo kako se žena bori sa sobom, u onim stanjima kada na ljubavnom  planu ne ide baš sve onako kako bi trebalo. Reditelj spota je došao na ideju da jednom eksplicintnom scenom samoubistva vešanjem završimo spot i celu priču koja prati ekranizaciju. Eksplicitna i možda ne tako tipična, ali sa veoma jasnom i jakom porukom. – istakla je Milena.

Ipak, kada je spot finalno spreman i okačen na društvenu mrežu stiglo je obaveštenje da zbog te eksplicitne scene oni ne žele da objave video.

-To se sve desilo pred samu premijeru pesme, pa sam više bila u panici da li će sve stići da se realizuje. Dosnimili smo jednu scenu vanredno i finalni spot poslalali ponovo. – zaključila je pevačica.

Nema sumnje da je sudbina takva da je ovoj pesmi put u javnost siguran, jer je uprkos svemu pevačicin tim brzo odregoavao i danas Milena uživa u komentarima koji joj pristižu na račun nove pesme.

A kako vi komentarišete?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading