Sloba prokomentarisao Luninu i Gastozovu vezu, a onda javno podržao Darinu aferu!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

19.03.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanje Lune Đogani da je bila u vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, izgleda nije iznenadilo Slobodana Radanovića koji je imao komentar na činjenicu da je odmah nakon velike ljubavi s njim, blogerka uletela u vezu sa rijaliti zvezdom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nije hteo da isproziva Lunu... Sloba

- Svako ima nešto da kaže na tu temu, a do juče su svi ćutali. Pa, eto, uvidiš da si pogrešio... Kao što se preko noći nešto desi, tako i preko noći nestane - kaže Radanović.

Foto: youtube.com/ASTTOZZOVE BURAZENGIJE
Priznala da je bila s njim u vezi...Luna i Gastoz

A osim o Luni, Sloba je progovorio i o fotografijama svoje koleginici Dare Bubamare na kojima se vidi kako pevačica liže dildo:

- Dao sam Dari podršku. Baš ti koji su je najviše kritikovali rade iste stvari, čak i gore nego što ona radi. Svi imamo svoje bubice, bitno je to šmekerski izneti - rekao je Slobodan.

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ
Ponovo u centru seks-skandala... Dara Bubamara

- Meni ne može da se desi, nemam takve snimke, slike... Možda ako meni neko pošalje pa to procuri to što je meni poslato... Ali, baš pazim - zaključio je Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

19.03.2019 16:50

Dara radi sve što drugi ne rade. Pevačice, koje ne znaju da pevaju, pokazuju i nude svoje telo.