Progovorila žena folkerkinog ljubavnika: Andreana mi je uništila brak!

Autor:

Zabava

19.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić pojavila se početkom marta sa svojim novim dečkom Markom Miloševićem, a njegova supruga M. M. je rešila da za novi broj nedeljnika Skandal progovori o tome kako je pevačica kriva za to što joj se raspao brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Mar 9, 2019 at 12:01pm PST

Ona je do detalja opisala kako je Milošević sa Čekićkom krio vezu, pa je otkrila da je Andreana kriva što se Marko više ne javlja ni rođenom sinu.

- Počela sam da sumnjam da me suprug vara kada mi je dete slučajno ukazalo na to. Andreana i moj muž su zajedno išli kod njegovih roditelja u Kragujevac, a ja sam viđala njihove zajedničke storije. Oboje su me ubeđivali da se sve i svašta priča, da nema šanse da će među njima nešto da bude i da se u krugu poznatih svašta prepričava. Marko sarađuje sa mnogim muzičarima, a ja sam i sama sumnjala da se tu nešto dešava. Bila sam na Andreaninim nastupima, ona je sedela pored mene i pričala da me voli. Odjednom se desilo da je moj suprug pred detetom izjavio: "Jao, ja ne mogu više sa vama, idem!". Sve mi je bilo jasno kada sam videla njihovu zajedničku sliku sa Đanijevog koncerta - priča supruga Čekićkinog ljubavnika. Ona je potom rekla da je tada rešila kako će pevačici staviti do znanja da zna da ima aferu sa njenim mužem.

Dete mi je jednom reklo da je ona bila sa njim kod njegovih roditelja, tu su spavali, a onda su ih oni izbacili iz kuće, tvrdi Markova žena

- Tog dana, kada je Andreana objavila zajedničku sliku sa mojim Markom, ja sam ispod ostavila komentar: "Lepo ti stoji moj muž", ali je on ubrzo obrisan. To sam opet napisala, a neko od njenih pratilaca mi je odgovorio sa: "Bravo, carice!". Taj se komentar nije dugo zadržao, a ja sam bila blokirana. On me je potom zvao da mi preti da to ne radim, a ja sam ga pitala šta se dešava, pa je rekao: "Da, mi smo u vezi". Oni su od 12. januara zvanično zajedno, dok ja o tome ništa nisam znala - ispričala je Markova supruga za Skandal magazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Road trip again ?

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Mar 4, 2019 at 8:08am PST

Miloševićeva žena je potom ispričala da se njen suprug više ne javlja ni rođenom detetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready ?♥️? večeras Club Vanilla // Villach

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Mar 2, 2019 at 3:31pm PST

- Nijednog trenutka nisam verovala da će Andreana da mi zabode nož u leđa. Mislila sam da je to sa njima samo posao. Spremala sam proslavu za 21. jer je tada deset godina našeg zvaničnog braka! Hteli smo to da proslavimo. On se ni detetu ne javlja! Njoj sam ja napisala poruku, sve imam u svom telefonu. Pitala sam je: "Kako ti nije žao da detetu uzimaš oca?". Svuda me je blokirala, a on me sad neprestano zove i preti mi. Kaže da ih ostavim na miru. Dete mi je jednom reklo da je ona bila sa njim kod njegovih roditelja, tu su spavali, a onda su ih oni izbacili iz kuće. Ja neću živeti sa njim, ali mu razvod ne dam! Ne pita me da li mi nešto treba, ni za dete. Čovek se ne javlja. Dete je nenormalno vezano za njega. Opada joj kosa, dete je u haosu! Ide kod psihologa jer ne može da podnese da on nije tu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading