Lukas ljut na Pejovića, Cecu i Žiku zbog Viktora Savića!

Autor:

Zabava

19.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas prekinuo je svaki kontakt sa svojim dugogodišnjim prijateljima folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, pevačem Acom Pejovićem i producentom Sašom Žikom Jakšićem, a razlog je, kako Srpski telegraf saznaje, u najmanju ruku besmislen.

RepublikaFoto: e-stock/M. RODIĆ
Aca Lukas...

Naime, Lukasu se nije dopalo što ga prijatelji nisu podržali kada je upao u sukob sa Viktorom Savićem, nakon što je glumac postavio na društvene mreže fotografiju grafita na kome piše "Bajaga, a ne Lukas".

- Na estradi je, kao i u drugim branšama, sasvim normalno da se družite sa nekim sa kim vaši prijatelji nisu u dobrim odnosima. Međutim, za Lukasa je to nedopustivo. On se baš iz tog razloga naljutio na svoje dugogodišnje prijatelje sa kojima je svakodnevno bio u kontaktu. Sve je počelo kada se javno posvađao sa Viktorom Savićem. Naime, Lukas je očigledno smatrao da na njegovu stranu treba da stanu sve njegove kolege i prijatelji. Međutim, kako niko nije pridavao značaja njihovom sukobu, Aca je odlučio da prekine kontakt sa Cecom, Pejovićem i Žikom Jakšićem - tvrdi izvor i dodaje:

Lukas nije pozvao Pejovića čak ni posle koncerta da mu čestita na punoj Areni

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aco Pejović

- Ceca je dugogodišnja prijateljica sa Viktorom i on je čest gost na njenim porodičnim slavljima, a Lukas je očigledno smatrao da ona treba da prekine svaki kontakt sa njim, što je u najmanju ruku suludo. Takođe, Savić je dobar i sa Žikom i Pejovićem, a Aca je i sa njima prestao da se čuje - uverava naš sagovornik i ističe da Aco Pejović ne može da veruje da mu je Lukas nakon svega što su prošli zajedno okrenuo leđa.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ceca Ražnatović

- Pejović i Aca su se čuli svaki dan po dva, tri puta dnevno, a Lukas je odjednom prestao da se javlja. Čak ga ni posle koncerta nije pozvao da mu čestita na punoj Areni. Pejović je tada shvatio da je nešto ozbiljno posredi, pa ga je okrenuo, ali on se nije javljao na telefon. Iako je Aca mislio da je mu se Lukas ne javlja jer je u gužvi, ubrzo je saznao od zajedničkih prijatelja šta je posredi i ostao u šoku - uverava naš sagovornik i tvrdi da su svi opravdano saglasni da se iza Lukasove reakcije krije nešto jače od izostanka podrške u sukobu sa Savićem.

- Ni Ceca se nije ljutila na Lukasa što se druži sa Karleušom i nije joj padalo na pamet da mu prebacuje zbog toga iako se njih dve sude. Jednostavno, tako nešto bi bilo neumesno. Baš zbog toga ni ona, kao ni Pejović i Žika, ne može da shvati da je Lukas ljut na njih zbog bliskosti sa Savićem - zaključio je naš izvor.

RepublikaFoto: Republika
Žika Jakšić

Do zaključenja ovog broja Aca Lukas, Svetlana Ceca Ražnatović i Žika Jakšić nisu bili dostupni za komentar povodom ovih navoda. Ipak, na telefon se samo javio Viktor Savić, koji je iznenađeno rekao da ne bi da komentariše ovu priču.

- Nemam komentar da se Lukas naljutio na njih zbog mene. Zaista ne bih da pričam na tu temu - rekao je kratko Viktor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading