POGLEDAJTE KAKO SU SE POZNATI MUŠKARCI SNAŠLI U PRAVLJENJU PRALINA!

Autor:

Zabava

18.03.2019

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret prvim danima proleća koji bude i ukuse i mirise, najveće domaće zvezde okupile su se na specijalnoj radionici pod nazivom #MintBerryFever kako bi isprobale svoje kulinarsko umeće.

RepublikaFoto: Darko Radulovic
Slaven, Boško i Ivan...

Tim povodom, posebno je bilo zanimljivo da vidimo kako su se poznati muškarci snašli za šporetom u keceljama - Ivan Ivanović, Boško Jakovljević i Slaven Došlo odlično su se zabavili, ali i naučili kako se prave ukusne praline inspirisane mint i berry ukusima.

- Moram da priznam da nisam baš sklon pravljenju kolača i slatkiša, tako da sam stvarno imao priliku da naučim nešto novo, a budući da volim slatko definitivno bih mogao i u kućnoj varijanti da isprobam recept - podelio je svoj utisak mladi glumac Slaven Došlo i dodao da mint preferira u pićima, dok mu je u slatkišima omiljeni berry, odnosno ukus bobičastvog voća.

- Opšte je poznato da sam veliki ljubitelj dobre hrane, tako da sam uživao praveći ove neverovatne praline. Bilo mi je prilično zabavno, zahvaljujući sjajnoj ekipi na radionici, a kad je dobra energija među ljudima onda je i učenje novih stvari dosta zanimljivije iskustvo - otkrio je poznati voditelj i kreator Boško Jakovljević koji je za ovo proleće najavio lansiranje specijalne serije aksesoara inspirisane inovacijom uređaja za zagrevanje duvana glo.

Pogledajte galeriju slika i vidite kako su se naši selebritiji proveli na ovoj sjajnoj radionici i koliko su zapravo talentovani u kuhinji. Naravno, društvo su im pravile i odabrane dame – sestre Nataša i Kristina Bekvalac, kao i blogerka Iva Chu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading