Ona je prevazišla i Daru Bubamaru: Saša Vidić isprozivao Terodoru Džehverović!

Autor:

Zabava

16.03.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Saša Vidić ovoga puta je osuo paljbu po Teodori Džehverović

RepublikaFoto: ST/A. IVANOVIĆ
Saša Vidić

Ovog puta Saši Vidiću se na tapetu našla mlada pevačica i nekadašnja učesnica "Zadruge", Teodora Džehverović, o čijem stajlingu nije imao reči hvale.

Sporna je bila toaleta u kojoj se Džehverovićeva pojavila na promociji svog albuma prvenca. Kako Vidić tvrdi, pevačica je iskopirala model svetski poznatog dizajnera.

- Draga Teodora, jedan je Đani Vesraće, a tebi je mama Džehva! Đani, izvini u moje ime i u ime naroda Srbije - rekao je Saša, ali se ovde nije zaustavio.

- Ova fejk i bedna kopija prevazišla je čak i Daru. Možeš da šiješ šta želiš, ali ne možeš da šiješ Versaće prvu liniju. Isuse, uzmi me, da mogu da bacam cigle s neba! Reči više nemam - bez dlake na jeziku bio je Vidić, koji je Teodorin stajling u "Svetu" ocenio nulom.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Džehverović

Džehverovićeva je za "Pink" prokomentarisala ove Vidićeve reči, a ona je rešila da mu se zahvali, što će sigurno iznenaditi mnoge.

- Hvala mu najlepše, šta god da kaže. Videla sam... Stvarno me ne interesuje, on me ne zanima! Samo nek komentariše, to je njegovo zanimanje, da komentariše, neka nastavi i hvala mu šta god da kaže - jasna je bila Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading