Jami progovorila o paklu koji je prošla zbog povlačenja sa scene!

Autor:

Zabava

16.03.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Jasna Milenković Jami više od jedne decenije nije bila prisutna na javnoj sceni, ali je upokos tome bila veoma aktivna u svojoj branši i čestim nastupima podsećala svoju publiku na to kolika je zvezda nekada bila. Međutim, Milenkovićeva je odlučila da se vrati na javncu scenu i to pesmom "Milf" koju je otpevala s Nenadom Marinkovićem Gastozom, a o svom povratku progovoirla je u emisiji "Kontravizija".

RepublikaFoto: Dejan Milićević
Pretili joj... Jami i Gastoz

- Mislim da sam primala dosta kritika zbog toga što me nema u medijima, a bila sam na terenu veoma aktivna. Kritike su bile toliko žestoke da je bilo i uvredljivih. Nisam želela da snimam ono što svi snimaju, čekala sam dobru pesmu – kazala je Jami u „Kontraviziji“ koju će gledaoci imati priliku da gledaju u nedelju.

RepublikaFoto: Kontravizija
Jami i Lav Pajkić...

U spotu za pesmu koju je snimila sa Gastozom, Jami glumi stariju ženu koja voli mlade momke, a o saradnji sa rijaliti učesnikom kaže da je to nešto što je dugo čekala:

- Ova pesma je baš u mom fazonu, ono što se i očekuje od mene. Gale (Gastoz) i ja smo dobri drugari i došlo je do divne saradnje, fantastične energije. On je to fenomenalno odradio - isatakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading