Sloboda Mićalović prvi put sa ćerkama u javnosti!

Autor:

Zabava

15.03.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerke bliznakinje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, Vera i Mila do sada se nisu pojavljivale u javnosti i glumački par je svoju privatnost skrivao od medija.

Foto: e-stock/S.Kostić
Devojčice se nisu odvajale od majke... Sloboda sa ćerkama na Tomaševićkinom koncertu

Međutim, Sloboda je odlučila da sa ćerkama dođe na koncert svoje prijateljice Jelene Tomašević, a devojčice su uživela u muzici.

Osim sa ćerkama, Sloboda je došla u društvu sestre Dragane Mićalović, a koliko su Mila i Vera vezane za mamu najbolje pokazuje to što su je nekoliko puta zagrlile, te je bilo izvesno da glumcia ima divan odnos sa svojim devojčicama. 

Foto: e-stock/S.Kostić
Plenila izgledom u čipkastoj suknji... Sloboda

U elegantnim haljinicama, Mila i Vera su uživale u koncertu i aplaudirale u ritmu muzike koju je izvodila Jelena Tomašević. Osim sa Jelenom, Sloboda je dobra prijateljica sa pevačicinim suprugom Ivanom Bosiljčiem s kojim  je glumila u nekoliko ostvarenja, a najpoznatija je svakako serija i film "Ranjeni orao". 

RepublikaFoto: Goran Slavnić
Priredila divan koncert... Jelena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading