Teo i Filip slavili pet dana rođenje ćerke i sina: Prve večeri su zatvorili lokal i čašćavali redom!

Autor: Blic.rs

Zabava

15.03.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođenje ćerke Petre koju je glumica Jelisaveta Orašanin donela na svet u Los Anđelesu 13. februara, kao i porođaj Aleksandre Prijović koja je 6. marta rodila sina Aleksandra, ponosni očevi Filip Živojinović i Miloš Teodosić slavili su danima. A s obzirom na to da su Filip i Miloš kumovi očekivalo se da će ove lepe dane i prinove propisno i proslaviti.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Postali roditelji pre mesec dana... Jelisaveta i Teo

Iako Teodosića niko nije video u Beogradu, on je ipak došao da sa kumom proslavi rođenje svoje ćerke i njegovog sina, a kako kažu iz jednog restorana Teodosić i Živojinović nisu izlazili danima:

RepublikaFoto: Grand News
Veselili se jedan drugom na svadbi, sada slave rođenje dece... Miloš i Filip

- Miloš i Filip su dolazili nekoliko večeri zaredom i slavili što su dobili sina i ćerku - kaže izvor iz jednog beogradskog kluba, u kome su kumovi slavili do jutarnjih časova, i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Ponosni roditelji sina Aleksandra... Aleksandra i Filip

- Bili su jako raspoloženi i čašćavali su sve redom. Prve večeri su čak zatvorili lokal, pa smo mislili da ih nećemo videti neko vreme, međutim oni su i sutradan nastavili slavlje u istom ruhu - navodi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading