Šokantno: Rijaliti-učesnik prebio babu!

Autor:

Zabava

15.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik prve sezone rijalitija "Veliki brat" Antal Skendžić (29) pre nekoliko dana je ponovo uhapšen jer je prekršio sudsku zabranu prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš (79) u Lukinom Selu, a potom pobegao.

RepublikaFoto: facebook.com/Antal Skendzic
Već je ubio majku... Antal

Naime, Antal je svoju baku pretukao po izlasku iz zatvora, gde je ležao zbog ubistva majke, zbog čega mu je zrenjaninski sud odredio zabranu prilaska starici.

Skendžić je, navodno, došao u Lukino selo 4. marta i pojavio se u kući svoje babe, a potom joj pretio. Starica je, kako se navodi, odmah pozvala policiju, a on je pobegao.

Priveden takmičar rijalitija "Veliki brat" jer je prekršio zabranu prilaska starici koja mu je pružila utočište nakon što je odslužio kaznu

Antal je uhapšen 10. marta u okolini Beograda, a protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici i određen mu je pritvor do 30 dana.

Skendžić se potom oglasio i izjavio da nema nameru nikoga da ubije, a potom i objasnio svoj svirepi zločin zbog kojeg je bio u zatvoru.

- Čekam zrenjaninsku policiju da me privedu za nasilje koje nisam počinio. Braća su me prijavila lažno. Ne žele da isplate šta su mi dužni. Prijavljuju me za nešto što nisam učinio. Neću ubiti Iliju ni Stevu ni babu Rozaliju. Ubio sam majku iz milosrđa. To nema veze sa njima. Kuću jednu od tri, malo zemlje i vode. To mi treba. Izaći ću posle ovog hapšenja. Vidimo se. Molim bilo koga da mi obezbedi advokata, da me spase, jer sam nevin! Odležao sam svoje - napisao je Skendžić na Fejsbuk profilu.

Foto: Prntscrin
Antal Skendžić

Kako saznajemo, Antal Skendžić je posle izlaska iz zatvora počeo da živi kod babe Rozalije Greguš u Lukinom Selu. Međutim, umesto da iskaže poštovanje prema starici jer mu je pružila krov nad glavom, iako je ubio njenu ćerku, počeo je da je maltretira. Rozalija je njegovo fizičko i psihičko maltretiranje ubrzo prijavila.

- Antal je svojoj babi zapušavao usta da bi je ućutkao, tukao ju je i stalno vikao na nju. Žena je bila uplašena, strepela je za život. Više nije mogla da podnese unukovu torturu, pa je protiv njega podnela prijavu. Na suđenju su njene navode potvrdili i svedoci, dok je osumnjičeni negirao da je maltretirao staricu - rekao je izvor blizak nekadašnjem rijaliti-učesniku.

RepublikaFoto: Prntscrin
Učestvovao u rijalitiju...

Podsećamo, Antal je majku Rozaliju Greguš Skendžić (48) ubio nožem u noći između 2. i 3. novembra 2007. godine. Tada je imao 20 godina, pa je kao mlađi punoletnik koji ranije nije bio kažnjavan osuđen na 10 godina zatvora.

Na suđenju je ustanovljeno da je Skendžić u momentu ubistva bio svestan šta je uradio i da je njegova uračunljivost bila nebitno smanjena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading