Voditelj beži od pravde već 4 godine: Ana Marija se zbog toga odlučila na ovaj korak! Isplivao deo optužnice protiv njega!

Autor: blic.rs

Zabava

14.03.2019

10:17

Žujovićeva i dalje čeka da se njen bivši verenik pojavi pred licem pravde kako bi mu se sudilo po tužbi koju je podnela za teže telesne povrede koje joj je naneo, među kojima su prelom prednjeg i zadnjeg zida sinusa kao više nagnječina sa podlivima.

instagram.com
Ana Marija Žujović o Vladi Stanojeviću...

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović 2015. godine je prijavila voditelja Vladimira Stanojevića za fizičko nasilje koje se odigralo u njenom stanu. S obzirom na to da je njen bivši izabranik odmah potom otišao u Ameriku i do dana današnjeg se nije vratio, kako “Scena” saznaje, ona je rešila da traži suđenje u odsustvu. Kako dalje otkrivamo, za Stanojevićem je raspisana poternica, što znači da će biti uhapšen čim kroči u Srbiju.

- Ana Marija je razočarana što se sa tužbom i dalje ništa ne dešava, rešila je da traži suđenje u odsustvu pošto Vladimir izgleda nema nameru da se uskoro vrati - otkriva nam izvor upućen u celokupnu situaciju.

Kako bismo proverili ove navode, stupili smo u kontakt sa Žujovićevom koja smatra da je Vladimir namerno pobegao iz Srbije. Ona nam otkriva da je postupak stigao do Trećeg osnovnog suda, ali se Stanojević nije pojavio ni na prvom saslušanju.

printscreen/youtube.com/RTV Pink Official
Vlada Stanojević

- I dalje je sve tamo gde je bilo pre četiri godine, on nije tu. Postupak je pokrenut, ali sve stoji dok se Vladimir ne odazove. Njegov advokat se uredno javlja. Zbog toga što se ništa ne dešava ja sam se namerno javno oglasila, toliko vremena je prošlo. Nasilje i dalje stoji, prijava stoji, i zbog drugih žena koje su bile žrtve ja hoću da nastavim sa ovim. On je verovatno imao plan kako da se sve zaustavi, pobegao je i to je to - kaže fitnes instruktorka i dodaje:

- Ja sam sve to nekako prešla, sportista sam, sredila sam svoje misli i fokusirala se na posao kojim se bavim, ali sam jako iznervirana zbog svega. Radim kao trener i od mnogih žena sam čula sličan, da ne kažem isti problem. Doživele su nasilje, a evo, nikako se ništa ne rešava. Ne mogu da kažem da sam besna, nego ne razumem zašto su nasilnici slobodni. Četiri godine su prošle, a kao da sam na početku. Mi smo prvo išli kod tužioca, pa smo otišli na sud. Od kada je počelo prvo ročište, on se više nije pojavio. U toj prvoj izjavi je rekao da me je “odgurnuo u predelu lica”, a kad je predmet otišao na sud, on je “otišao na usavršavanje engleskog jezika”. Tako je njegov advokat rekao, eto, on se usavršava već četiri godine."

printscreen/youtube.com/RTV Pink Official
Ana Marija Žujović

Ana tvrdi da se ni sa Vladimirom niti sa njemu bliskim osobama nije čula od dana incidenta.

- On se od tada uopšte nije javljao, nemamo nikakav kontakt. Čak ni preko advokata se ne oglašava. Koliko ja znam, on je sada u Americi i do kada će biti, ne znam. Niko od njegove porodice nije kontaktirao sa mnom, čak i sa njegovim prijateljima više nemam nikakav kontakt. Posle tog incidenta se sve promenilo. Koliko je sve bio savršeno i divno, mi smo bili u vezi i vereni, pripremali svadbu, posle svega odjednom muk. Preko noći se sve promenilo - zaključila je Ana Marija Žujović.

Advokat fitnes instruktorke, Predragom Bogovcem, navodi da sud do dana današnjeg nije održao glavni pretres.

printscreen/youtube.com/RTV Pink Official
Ana Marija Žujović

- S obzirom na nedolazak osumnjičenog, raspisana je poternica, što znači da će on ako ikad bude pokušao da uđe u Srbiju biti uhapšen i sproveden na sud. On se nije odazivao i nisu mogli da ga pronađu, a koliko sam čuo, on je u Americi. Sud nije uspeo da održi nijedan glavni pretres - navodi advokat Ana Marije Žujović.

Fitnes instruktorka je u tužbi koju je podnela protiv voditelja do detalja opisala nasilje koje je preživela. 

Evo šta piše u delu optužnice:

- Stanojević je povredio oštećenu tako što je bez najave oko tri časa došao u njen stan i nakon kraće rasprave je udario otvorenom šakom po obrazu i oborio je na trosed. Kada je oštećena zaplakala i htela da ustane, on ju je oborio na krevet, nakon čega je oštećena uspela da pobegne u spavaću sobu. Sustigao ju je i oborio na krevet i seo preko nje i više puta je levom šakom stisnutom u pesnicu udario u predelu lica i glave dok je svojom desnom rukom držao njenu levu ruku kako bi je onesposobio da se brani. Tom prilikom joj je naneo tešku telesnu povredu u vidu preloma prednjeg i zadnjeg zida sinusa gornjovilične kosti sa desne strane i lake telesne povrede u vidu nagnječine sa krvnim podlivom u predelu ispod desnog oka, nagnječinu u jagodičnom predelu lica sa leve strane i nagnječinu sa krvnim podlivom veličine pet puta tri centimetra u predelu srednje trećine leve podlaktice.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

14.03.2019 13:55

Tražite da vam izruče begunca po poternici.