Kaća Grujić otkrila sa koliko muškaraca je ukupno bila!

Autor:

Zabava

14.03.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić požalila se u jednom intervjuu na svoje bivše momke koje je izdržavala, a koji su joj to vraćali preljubama i neprijatnostima nakon raskida!

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kaća Grujić

- Znam da sam pod budnim okom javnosti, ali pitam se da li je mnogo što sam imala tri momka do svoje 26. godine. Šta je sa onim ženama koje rade za lovu, pa svaku noć menjaju po pet muškaraca -zapitala se Katarina u intervjuu za Hit Informer.

Kako je nedavno stavila tačku na vezu sa izvesnim Nikolom, za kog je, kako je svojevremeno isticala, želela da se uda, Grujićeva je otkrila kako je prebrodila ovaj raskid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello sunshine ☀️?

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Mar 4, 2019 at 7:26am PST

 

- Bilo nam je lepo i mislila sam da je on čovek koji može da me prati, ali definitivno sam pogrešila. U početku je sve bilo super, imao je razumevanja za mene, ali onda se to promenilo. Odlučili smo da prekinemo. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bežim od toga. Bilo mi je teško, ali tu su prijatelji i porodica koji su mi pomogli. Ne znam šta bih bez njih i zahvalna sam im na tome - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading