Otkrio detalje o Saši Popoviću: Član žirija "Zvezda Granda" progovorio o tajnama takmičenja!

Autor: Blic.rs

Zabava

13.03.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičko takmičenje "Zvezde Gradna" godinama okuplja najiskusnije muzičare u svom žiriju, na čelu sa Sašom Popovićem. Međutim, s obzirom na to da su članovi žirija pretežno bili pevači narodne muzike, mnogi su mislili da oni nisu dovoljno stručni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Oduševljen kolegama narodnjacima.... Đorđe David

Međutim, rok pevač Đorđe David otkrio je do sada nepoznate detalje o pojedinim članovima žirija "Zvezda Granda" i istakao da je veoma iznenađen. A na pitanje kako se snašao u timu koji čine Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Marija Šerifović, Jelena Karleuša,Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Saša Popović, pevač je izjavio:

- Da li sam se uklopio to ne znam, mislim da će ti to reći zverinjak u koji sam ja upao. Mislim da je Popović novo otkriće za mene, nisam mogao da pretpostavim šta on ima u sebi. Definitivno je osetio da treba da napravi neku promenu i to je uradio", rekao je Đorđe i dodao:

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Nahvalio ga Đorđe David... Dragan Stojković Bosanac

- Nije do konkurencije, mi imamo dosta sukoba mišljenja jer dolazimo iz različitih muzičkih žanrova. Doživeo sam šok kada sam skontao da Bosanac ne zna narodnu muziku, već muziku. On čuje stvari kada je u pitanju pop. Marija je majstor za sve, kao i Ana - zaključio je roker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading