Trampovu ćerku u Beogradu sređivao frizer naše najveće pevačke zvezde!

Autor: Pink.rs

Zabava

13.03.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa Tifani boravi u poseti Beogradu.

RepublikaFoto: instagram.com/tiffanytrump
Tifani Tramp...

Tifani Tramp u srpskoj prestonici boravi sa dečkom i njegovim rođenim bratom, a oni su posetili muzej Nikole Tesle u Beogradu, ali i uživali u specijalitetima domaće kuhinje.

Kako mediji saznaju, Tifani je juče posetila poznatog estradnog frizera Stevana Radivojevića, koji inače brine i o frizurama naše najveće pevačke zvezde Svetlane Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije, sa kojom se i privatno druži. Ono što je zanimljivo jeste da on nije prepoznao ćerku Donalda Trampa, a tek kasnije je shvatio o kome se radi. 

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Tifani u Beogradu...

Stevan je potom otkrio detalje susreta sa Tifani Tramp:

- Pretpostavljam da je ona bila u spa centru u hotelu gde ja imam salon. Neka njena drugarica je bila na manikiru, ona je ušla i pitala da li može da popravi nokat. Tifani je onda pitala šta to lepo miriše, a ja sam joj rekao da su to neki od naših tretmana, ona je onda tražila da uradi tretman i frizuru. Ja sam joj uradio frizuru. Baš je bila divna, kulturna i raspoložena. Kada sam pogledao novine, ja sam video da je to Tifani Tramp. Nisam bio upućen da je to ona. Baš divna, kulturna i vaspitana devojka, baš je ostavila lep utisak, baš sam iznenađen. Veoma sam iznenađen i zbog toga da nisam znao ko je ona, a uglavnom znam ko su svetske ličnosti - rekao je Stevan.

RepublikaFoto: instagram.com/stevansrules
Stevan Radivojević...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading