PRVO TELEVIZIJSKO POJAVLJIVANJE OTKAKO SU OBELODANILI VEZU: Milena Ćeranić i Vuk Mob ove nedelje ekskluzivno u emisiji "AMI G SHOW"!

Autor:

Zabava

11.03.2019

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognje Amidžić će i ovog utorka od 23 časa u svojoj autorskoj emisiji "Ami G Show" ugostit aktuelni ličnosti sa domaće javne scene.

RepublikaFoto: Promo foto
Ognjen Amidžić...

U ovonedeljnoj emisiji, Amidžićevi gosti su Milena Ćeranić, Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob, Teodora Džehverović i frontmen "Lapsus" bedna, Emir Đulović.

U medijima se dugo spekulisalo o odnosu Milene Ćeranić i Vuka Moba, a njih dvoje napokom su priznali da su ljubavni par. Kako se pisalo, Vuk je Milenu primetio na "Oskaru popularnosti" u Valjevu, koji je održan u novembru prošle godine, a nedugo zatim započeli su i vezu. Osim što su par, Milena i Vuk sarađuju i poslovno, te bi uskoro trebalo da objave pesmu. Njih dvoje će o privatnim, ali i poslovnim planovima govoriti upravo u emisiji "Ami G Show", što će biti njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su obelodanili vezu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Milena i Vuk...

Prošlu nedelju obeležio je i prvi album Teodore Džehverović, koji nosi naziv "Borbena". Ona je održala i promociju za kolege i medije, kada je predstavila nove pesme i spotove, a podršku joj je tada pružio i bivši dečko Anđelo Ranković, sa kojim je ostala u dobrim odnosima i nakon raskida. O aktuelnim učesnicima "Zadruge", o tome da li i pored karijere ima vremena za ljubav, ali i o albumu koji je njena publika s nestrpljenjem očekivala, Teodora će govoriti upravo u emisiji "Ami G Show".

RepublikaFoto: e-stock agency
Teodora na promociji novog albuma "Borbena"...

Emir Đulović je sa svojim bendom "Lapsus" za kratko vreme privukao veliku pažnju medija i publike, a kako gleda na neverovatnu popularnost koja ga prati i da li će napraviti neki lapsus, gledaoci će saznati u ovonedeljnom izdanju emisije "Ami G Show".

Po dobrom, starom običaju, Ognjen je za goste pripremio i brojne izazove, zato ne propustite emisiju "Ami G Show" u utorak 12. marta uživo od 23 časa na TV Pink!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

11.03.2019 15:48

"Ami G Show" - jedan isti broj likova se okreće i menja u krug.