Ispratili svetski trend: Aleksandra i Filip sačuvali matične ćelije sina!

Autor:

Zabava

11.03.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je pevačica zatrudnela, u dogovoru sa suprugom odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog deteta, a prethodno se dobro raspitala.

RepublikaFoto: Grand News
Aleksandra i Filip...

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već su obezbedili sina Aleksandra, i to zdravstveno. Ponosni roditelji sačuvali su matične ćelije iz bebine pupčane vrpce i time pokazali izvesnu dozu odgovornosti.

Čim je pevačica zatrudnela, u dogovoru sa suprugom odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog deteta, a prethodno se dobro raspitala.

- Kao i svakoj majci, folkerki je sada sin na prvom mestu, a njegovo zdravlje pogotovo. Ona je zbog toga rešila da iskoristi sva dostignuća moderne medicine. Danas je razvijena čitava medicinska grana koja koristi matične ćelije za terapiju raznih bolesti - regenerativna medicina. Uspešno se tretira preko 70 različitih oboljenja, od raznih vrsta leukemija, genetske bolesti metabolizma, imunološkog sistema i anemije. Aleksandra i Filip bebi su obezbedili jednu otvorenu mogućnost lečenja, bez obzira na uzrast - otkriva izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra nakon porođaja, izašla iz bolnice...

Otkako su obezbedili zdravstveno bebino stanje, novopečenoj mami mnogo je lakše. Pošto o tome više ne mora da brine, sada je čekaju slatke muke oko sina.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Srećni i zaljubljeni...

- Aleksandra zbog carskog reza prvih dana neće biti sposobna da se potpuno sama brine o njemu. Iako Filip želi u svemu da joj pomogne, on ipak nema iskustva s bebama i nije vičan nekim stvarima, pa će u početku sa njima u kući boraviti pevačicina majka Branka Mihajlović, a redovno će ih posećivati i druge dve bake s očeve strane, Lepa Brena i Zorica Nakić. Zbog prirode posla Aleksandra je navikla da noću ne spava, pa joj bar to neće predstavljati nikakav problem. S obzirom na to da svi jedva čekaju da vide najmlađeg naslednika Živojinovića, kuća će im stalno biti puna gostiju - kaže izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading