Maja Nikolić brutalna: Tržanka je baba devojka!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

11.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić surovo je izvređala Gocu Tržan, pa da je čak razmišljala i da je tuži.

RepublikaFoto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja Nikolić bez dlake na jeziku...

Naime, Goca je žiri u jednom takmičenju rekla kako deca ne treba da pevaju Majinu staru pesmu, jer je dosadna. Nikolićeva nije mogla da ćuti, pa je osula po svojoj koleginici.

- Ja sam njoj oprostila jer ona je toliko glupa, ima toliko glupih izjava, svakog petka uveče sam navikla na njene promašaje. Goca je jedna slatka baba devojka, ali nije osoba koja mene može da uvredi, jer ja sam postala javna ličnost pet godina pre Goce Tržan i sa mojim festivalskim nagradama, neću vam reći koliko ih ima, ali mnogo ih je, Goca bi mogla samo da drži stalak za moj mikrofon - rekla je Maja.

Pevačica je objasnila da ipak neće tužiti Gocu, jer "nije vredna dinara".

- Ja sam sa Gocom imala divan odnos i bilo mi je čudno da je odjednom izrazila hejt prema meni. Ona je mene toliko izvređala da sam razmišljala da li da joj pošaljem tužbu, pa sam onda rekla: "ne vredi da trošim ni dinar, bolje da dam novac u humanitarne svrhe". Sem toga njene glupe izjave retko ko razume, a pesma je zaista bila hit devedesetih - izjavila je Maja u "Kontraviziji".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
nenad

11.03.2019 04:54

Seća li se iko još pomenute Maje NikolićMoram da prizna da je se sećam kao kroz maglu i to po dugačkom jeziku koji bez kontrole iznosi razne gluposti.

Odgovori 16 1
MladenBg

11.03.2019 09:26

@nenad - Ajde ne pricaj kojesta, ko moze da zaboravi ikada Maju Nikolic.

Odgovori 16 0
Boro

11.03.2019 16:22

Maje Nikolić se svi sećaju po zlu. Kao zlu babu.

hej ko kaze

13.03.2019 21:55

onda je ona prababa