Lepa sahranila supruga, pa odmah odradila tezgu! Folk zvezda nije htela da propusti zakazane nastupe u Kanadi

Autor:

Zabava

11.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić sahranila je supruga Milana Milanovića, pa se latila mikrofona da ubije tugu, ali i da zaradi koji dinar.

RepublikaFoto: Prinscreeen
Lepa Lukić

On je preminuo početkom februara u Kanadi, gde je živeo i radio godinama. Skrhana bolom, pevačica je odmah otputovala da se poslednji put oprosti od svoje dugogodišnje ljubavi.

Lepa je sa Milanom bila 19 godina u skladnom braku, ali su često bili razdvojeni zbog njenog posla, što nije uticalo na njihovu vezu.

- Početak godine je inače period kada Lepa odlazi u Kanadu zbog obaveza koje ima tamo, ali i da bi bila sa suprugom. Godinama unazad imala je dogovorene i nastupe po tamošnjim restoranima gde izlaze naši ljudi. To su mali restorančići koji imaju desetak stolova i atmosfera je intimna. Lepa je svake godine kada je išla zbog supruga u Kanadu, imala po dva, tri vezana nastupa jer je ljudi tamo mnogo vole. Kada je u februaru planirala odlazak u Kanadu, nastupi su već bili dogovoreni.

RepublikaFoto: Petar Marković
LEPIN POKOJNI MUŽ MIlan Milanović

Smrt muža se desila naprasno, pa je Lepa u prvom trenutku rekla ljudima da neće moći da ih ispoštuje i da otkažu nastupe. Međutim, tokom njenog boravka tamo, nakon sahrane, došlo je do promene plana. Lepa je rešila da svu tugu zbog smrti muža Milana prebrodi uz muziku i ljude koji je vole - kaže izvor blizak folk zvezdi, pa dalje nastavlja:

 Lepa: To je bilo unapred zakazano i ja sam to profesionalno odradila

- Ona je na nagovor vlasnika restorana ipak pristala da zapeva, i to pred sam povratak u Srbiju. Doduše, ne onako kako uvek nastupa, već dosta intimnije, za odabrano društvo i ekipu koja je prati godinama kada je ona u Americi. Oni su bili oduševljeni što je njihova kraljica među njima, ali bili su svesni da je imala smrtni slučaj dve nedelje pre toga, pa je nisu previše forsirali, već su pustili da ona sama od sebe pruži koliko može i želi. Veče je bilo fantastično, puno emocija.

Lepa je pevala čuvene narodne pesme, a nije izostavila ni neke od evergrin hitova Silvane Armenulić. Da se razumemo, nije toliko u pitanju ni zarada, iako je cifra lepa, već ta spona koja vezuje naše ljude koji ovde godinama žive i Lepu, koja tradicionalno za njih peva svake godine kada dođe - završava dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

- Ja idem jer moram da uđem u Kanadu, ali i da odradim nastupe. Kartu sam već imala spremnu. Imala sam neko gostovanje, ali to sada pada u vodu zbog ove situacije koja mi se desila - rekla je Lepa TV ekipama na aerodromu prilikom samog odlaska u Kanadu, a za nas je potvrdila da je u Americi ipak odradila nastupe.

-To je moj posao, to je bilo unapred zakazano i ja sam to profesionalno odradila - rekla nam je pevačica.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading