Fanovi joj zameraju što peva na romskim svadbama: Sara Reljić ovako odgovorila na kritike!

Autor: Nemazabranjenih.rs

Zabava

10.03.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije je Sara Reljiić često snimala „covere“ na kojima je pokazivala kako peva svetske pop hitove kao što su pesme Arijane Grande. Nekim njenim fanovima je zato iznenađenje što ova bivša zadrugarka osim što nastupa po klubovima, ona peva i na romskim svadbama. Oni smatraju da takve tezge nisu za jednu urbanu pevačicu kao što je Sara.

RepublikaFoto: Promo foto
Sara Reljić...

Reljićeva se oglasila i ovako reagovala na kritike. 

– Naše najveće zvezde i imena u narodnoj muzici pevala su po takvim veseljima. Ja sam imala tu čast da radim sa istim tim ljudima na takvim mestima. E, sad, to što je vremenom ljudima sa poremećenim vrednostima postalo časnije da pevači pevaju po klubovima nego po veseljima to je već njihov problem. Ne vidim koja je razlika. Osim što je moj hobi, pevanje je i moj posao, a ja obavljam posao u klubu, na proslavi, u kafani, ili, ako Bog da, jednog dana i na koncertu. Meni je najbitnije da ja svoj posao obavljam pošteno i da se sama trudim za sve. To što sam ja urbana i što pevam sve žanrove, je samo moj plus, a ja sam pre svega muzičar koji voli kvalitetnu muziku bez obzira na žanr – rekla nam je Sara.

Inače, Sara je snimila pesmu koju je otpevala na romskom jeziku. Reč je numeri „Dik dik“ koja je zapravo duet. Kako se Reljićeva snalazi na ovom terenu, pogledajte u videu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading