Opasna: Lepa voditeljka barata samostrelom ko sa mikrofonom!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

10.03.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Ristivojević važi za jedno od najlepših TV lica, ali koliko je opasna dokazala je kada je kupila samostrel. Kako sama ističe, ljubav prema lovu prešla joj je od oca.

RepublikaFoto: prntscrin happy
Bojana Ristivojević...

- Išla sam s tatom u lov pa bi me ostavio kod seljaka kada se umorim, a onda bi u povratku došao po mene. To su mi veoma lepa sećanja - rekla je Bojana i dodala da se pre 2 godine takmičila u gađanju lukom i strelom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??Na obuci za samostrel✔️✔️✔️??

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on Mar 4, 2019 at 11:10am PST

 

Ona je priznala i da je odličan strelac koji puca iz skoro svakog oružja. Mnogi su se uplašili da je oružje za Bojanu opasno, a ona kaže da nije ako čovek njime ume da barata, kao i da će samostrel držati u gepeku, jer za njega ne treba dozvola.

Voditeljka je priznala kako vodi zdrav život, često jaše, ide u teretanu i obožava prirodu.

- Vodim zdrav život i nastojim da sam uvek u pokretu. Kada god ne radim, trudim se da putujem negde van Beograda kako bih se odmorila od gužve i užurbanog života u glavnom gradu - kaže Bojana Ristivojević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading