Karleuša zbog majke menja ime!

Autor:

Zabava

10.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša proživljava najveću bol u svom životu od kada joj je preminula majka Divna u 61-oj godini prošle nedelje, a onda je odlučila da u njenu čast uradi nešto neverovatno.

RepublikaFoto: Estok/Miloš Rafilović
U čast svoje majke menja ime... Jelena

Naime, Jelena je donela odluku da u dokumentima pored svog imena doda i majčino te će se od sada zvati Jelena Divna Karleuša. Kako otkriva izvor blizak pevačici ona je odlučila da se na ovaj način oduži svojoj majci za sve:

-  Jeleni mnogo znači podrška prijatelja i članova šire porodice koji su stalno uz nju. Uspela je malo da se oporavi od ogromnog šoka i bola, ali je i dalje stalno tužna i depresivna. Kada govori o Divni, odmah se rasplače i seti se se svega što se dešavalo prethodnih dana. Meni je rekla da, kad prođe još neko vreme, planira da svom imenu doda i ime pokojne Divne, jer će joj to mnogo značiti. Smatra da bi na taj način nekako stalno bila povezana sa majkom, a ujedno bi joj se tako i zahvalila za svu podršku i ono što je činila za nju dok je bila živa - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Neopisiva ljubav... Divna i Jelena

Pevačica je svesna da njen život i sve što se dešava oko nje zanima javnost, ali ipak nema nameru da govori o ovim bolnim trenucima kada se bude vratila na scenu.

- Odluku da svom imenu doda Divnino Jelena je donela iz ličnih razloga i to će pisati samo u njenim dokumentima. U javnosti ona će i dalje biti Jelena Karleuša kao i do sada. Mislim da će tu formalnost završiti za mesec ili dva. Ali sigurno je da o tome neće govoriti, kao što verujem da neće pričati neko vreme ni o Divni, jer je sve to previše bolno za nju. Njih dve su bile mnogo vezane jedna za drugu punih 40 godina i ovo kroz šta Jelena trenutno prolazi sasvim je razumljivo. Poznajući njen borbeni duh, siguran sam da će se za nekoliko meseci vratiti svom poslu, ali više nikada neće biti ista osoba. Divna joj je bila veliki oslonac i podrška i ta praznina će se uvek videti i primećivati kod Jelene - zaključio je naš izvor, na čija saznanja do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading