Šaulićev sestrić otkriva: Goca je Šabana terala da radi!

Autor:

Zabava

09.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestrić pokojnog pevača Šabana Šaulića Bećir Cakić rešio je da progovori o tome u kakvom je bio odnosu sa suprugom svog pokojnog ujaka, pa je objasnio da je folkerova supruga Gordana Šaulić većim delom odgovorna za to što je pevačev naslednik bio daleko od njegove porodice, ali i za to što se udaljio od svojih najmilijih jer ga je ona neprestano terala da nastupa.

RepublikaFoto: Promo foto
Goca i Šaban...

Naime, Cakić je za medije objasnio da se Šabanova udovica postarala da Robert nikada ne bude blizu njene porodice, te i da je uticala na brojne odluke u životu preminulog pevača kada je njegov posao u pitanju.

- Ne želim da olajavam Gocu jer je moj ujak tek sahranjen, ali ima tu više stvari koje nisu u redu. Ona nas nije stavila među ožalošćene na umrlici, a stavila je Mihajlovu verenicu. Mi kao Šabanova najbliža porodica nismo bili ni u kapeli pored kovčega, ali su bili neki drugi ljudi koji su ga manje poznavali. Gordana je uvek bila strah i trepet. Ma šta da vam pričam o njoj, loša je osoba, a moj ujak je uvek bio dobar čovek. Bio sam tu milion puta kada Šabanu pukne film, pa neće da radi i putuje. Izvadi pare i vrati kaparu, a Goca ga maltretira da ide i on posle ipak prihvati nastup. Njemu je bilo najbolje u Krčedinu, on se tamo odmarao i uživao - rekao je Šabanov sestrić za Svet, pa se potom osvrnuo i na izjave Ivone Negovanović Cuce, koja je za Srpski telegraf ekskluzivno govorila o Šabanu nakon njegove smrti.

- Mislim da će Gocu uništiti to što Cuca daje izjave za novine, a ja vam tvrdim da Cuca nije normalna osoba. Ujka se uvek pravdao i pričao da nije istina da je u vezi sa Cucom, ali mi smo znali da jeste. Čuo sam da je Gordana unajmila neke ljude da Cucu ošišaju, da unište i nju i njenu majku, koja je isto umešala prste u sve. Šaban je ipak zbog svega najviše ispaštao. Nije voleo probleme i nije voleo da se eksponira - zaključio je Šabanov sestrić.

RepublikaFoto: youtube.com/Ivona Negovanovic Cuca/ST. D. KADIĆ
Šaban bio u vezi sa Cucom...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

10.03.2019 13:53

Konačno neko iskreno i otvoreno da kaže Bravo Goca zlo