Nevena Božović zakazala svadbu, ali neće se udati u Beogradu!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.03.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnica Srbije na "Evroviziji 2019", Nevena Božović udaće se ove godine za svog izabranika, pilota Nikolu Ivanovića.

Foto: instagram.com/nevenabozovicofficial
Pripremaju svadbu... Nevena i Nikola

Mlada pevačica i pilot odredili su datum venčanja i za svoj najsrećniji dan odabrali 20. april. A budući da je mladoženja iz Budve, odlučili su da u ovom gradu organizuju i svadbeno veselje.

Foto: instagram.com/nevenabozovicofficial
Posle svadbe, ide na Evroviziju... Nevena sa verenikom Nikolom

Nevena i Nikola u vezi su od početka prošle godine, a pevačica je odmah potvrdila da se zabavlja sa zgodnim Budvaninom, koji prema rečima izvora bliskog Božovićevoj pripada imućnoj crnogorskoj porodici:

-  Nikola i Nevena imnaju neki poseban odnos, više su najbolji prijatelji nego ljubavnici. Posle nekoliko ljubavnih razočaranja, Nevena je konačno našla muškarca koji je podržava u svemu. Nikola je imućan, njegova porodica u vlasništvu ima jedan od najpoznatijih lokala u Budvi, kao i jedan hotel. Biće to svadba za pamćenje - kaže Nevenina bliska drugarica za "Svet".

Foto: instagram.com/nevenabozovicofficial
Baš se zaljubila u njega...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading