Filip sav iscepan zbog rođenja sina, ali njegova poruka je raznežila sve!

Autor:

Zabava

08.03.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović porodila se pre dva dana i na svet donela sina kom su njen suprug Filip i ona dali ime Aleksandar, a ponosni tata slavio je bez prestanka.

U domu Živojinovića sinoć je organizovano veliko slavlje i Filipu su mnogobrojni gosti čestitali rođenje sina i cepali majice. 

Međutim, odevni komadi koje je Filip nosio imali su zanimljive natpise, pa je novopečeni tata oduševio sve porukama ispisanim na majicama poput: "Nama je život dao sve" što je deo teksta jedne Aleksandrine pesme, ali i onih zbog kojih je svima jasno koliko je Živojinović srećan zbog rođenja sina:"Dobro došao sine".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nama je život dao sve !!! ALEKSANDAR !@aleksandra__official @carpediem_fbz ??❤️

A post shared by Goran Mandić (@goran.mandic78) on Mar 7, 2019 at 2:04pm PST

Foto: instagram.com/zorannah
Zorana pozdravljala Filipovog polubrata...
Foto: instagram.com/borkamihajlovic1974
Presrećna baka...

U porodičnoj kući Živojinovića sinoć se okupilo mnogo njihovih prijatelja, pa su kod domaćina slavlja Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, kao i Filipove mame Zorice i Aleksnadrine Borke, pojavili kum Aco Pejović, pevač Dejan Matić i Nikola Rokvić, kao i Aleksnadar Cvetković i njegova supruga Jovana Pajić. Filipova drugarica, blogerka Zorana Jovanović, takođe je prisustvovala slavlju, kao i Branka Nevistić sa suprugom i mnogi drugi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading