Ovo im nikad neće oprostiti: Divni pozlilo u subotu, a to su krili od Jelene!

Autor: Pink.rs

Zabava

06.03.2019

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Karleuša (61) preminula je u nedelju 3. februara, iako su svi mislili da se izborila sa teškom bolešću i bilo joj je znatno bolje od januara. A njena ćerka tog dana bila je u Austriji gde je prethodne večeri imala nastup.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Nije mogla da se odvoji od majčinog kovčega... Jelena Karleuša

Međutim, ono što ni Jelena nije znala je da je Divni pozlilo dan ranije, u subotu i da je reagovala Hitna pomoć koja je zbrinula voditeljku, ali ne zadugo. Svi koji su ovo znali, sakrili su od Jelene da je njenoj majci bilo loše u subotu budući da je tog dana imala zakazan nastup.

Samo dan kasnije, Divna je preminula, a Jelena je za ovu tragičnu vest saznala po dolasku u Srbiju.

- Divni je pozlilo u subotu i već tada se javio strah od najgoreg. Hitna pomoć je došla i brzo reagovala, te su uspeli da smire situaciju, a Jeleni nisu želeli ništa da javljaju jer je te večeri imala zakazan nastup u Austriji. Međutim, već sutradan oko podneva hitna pomoć nije mogla nikako da joj pomogne, već su samo mogli da konstatuju smrt. Strašno je ovo što se desilo - izjavio je izvor blizak Divni.

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Bila je veoma vezana za majku... Jelena i Divna

Poznata voditeljka sahranjena je danas na Bežanijskom groblju, a njena ćerka veoma teško je podnela njenu smrt. Jeleni Karleuši podršku su pružali suprug Duško Tošić, tetka Danijela Dmitrović i mnogi drugi članovi porodice i prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading