Sloba i Kija se izbegavali u pauzama snimanja? Kockareva otkrila kakav je njen novi dečko!

Autor:

Zabava

06.03.2019

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar članica je žirija "Pinkovih zvezda" zajedno sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, ipak izgleda da između njih više zaista nema ništa, jer je pevačica srećna sa drugim muškarcem.

RepublikaFoto: Republika
Žiri "Pinkovih zvezda"!

- Tačno je da imam dečka. Neko vreme sam ga krila od javnosti. Srećna sam i veza mi je super. Dečko je totalna suprotnos od Slobe i psihički i fizički - kaže Kija.

Iako Sloba i Kija sede u žiriju jedno do drugog, oni svoje druženje ne nastavljaju na pauzama. Naime, dok je Radanović na pauzi izašao napolje da malo razbisti glavu i udahne svež vazduh, Kockareva je bila totalno na drugoj strani. Što baca sumnju na to da oni ipak nisu u dobrim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

06.03.2019 20:40

Sloba se nije pokajao za švaleraciju pred svojom suprugom. Nije prekidao vezu sa švalerkom Lunom ni posle izlaska iz Zadruge. A mlako pokušavao da se pomiri sa Kijom. Sloba želi da zadrži švalerku i da se vrati supruzi Kiji. Da ima dve žene istovremeno. Neće da može. Kija mu je davala šansu nekoliko puta ali Sloba i dalje želi da se bavi nemoralnim švalerisanjem.

Odgovori 18 1
Dijana

07.03.2019 13:28

@Mišo - Šta joj je sve nažao uradio, ni jedna žena mu ne bi oprostila.

Odgovori 10 0