Jelenini vapaji odzvanjaju kapelom: Počelo opelo Divni Karleuši!

Autor:

Zabava

06.03.2019

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Bežanijskom groblju tačno u 14.30 časova počelo je opelo Divni Karleuši koja je preminula u nedelju nakon duge i teške bolesti. Članovi familije, prijatelji i kolege okupili su se i izjavljuju saučešće neutešnoj porodici.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Užasno podnosi smrt majke... Jelena je stigla u pratnji supruga i menadžera....

Jelena Karleuša u kapeli prima saučešće, a pored nje neprestano je suprug Duško Tošić koji joj pruža podršku, ipak prisutni nisu mogli da sakriju suze kada se začulo kukanje popularne pevačice.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Jedva hoda... Jelena Karleuša

Jelena se sve do opela držala hrabro, na groblje je došla u pratnji supruga, ali i menadžera Zorana Birtaševića. 

Mnogobrojni prijatelji među kojima i Jelnina kuma Ivana Kukrić došli su na sahranu i izjavili Karleuši saučešće. Sa Ivanom stigao je i Dejan Milićević, a tu su i voditeljka Dragana Kataić, pevači Dejan Matić i Beki Bekić, kao i pevačicina advokat Zoran Ateljević. 

Sahrana Divne Karleuše počeće nakon opela na Bežanijskom groblju u 15.30 časova.

Divna Karleuša preminula je u 61. godini u svom domu na Altini, a sa teškom bolešću borila se nekoliko godina. Poznata radijska voditeljka biće sahranjena pored poznatog fudbalera Gorana Bunjevčevića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading