Bila si uz mene: Reči koje je poznati pevač uputio Divni kidaju dušu!

Autor:

Zabava

05.03.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni pevač Željko Samardžić na početku svoje karijere suočavao se s brojnim preprekama budući da je u Srbiju došao kao izbeglica iz rodnog Mostara.

Foto: e-stock agency
Svima je pružala ruku prijateljstva... Divna Karleuša

Perspektivnom muzičaru u Bosni i Hercegovini, sve nade uništio je rat zbog čega je bio prinuđen da dođe u Beograd gde mu je Divna Karleuša kao i još neki prijatelji, pružila pomoć i podršku.

RepublikaFoto: Promo foto
Setio se šta je sve Divna učinila za njega... Željko Samardžić

Ovoga se Željko, očigledno setio i na svom profilu na instagramu objavio tužnu poruku upućenu svojoj iznenada preminuloj priajateljici kojoj mnogo duguje:

- Draga Divna, mnogo mi je žao što si otišla pre vremena. Uvek ću te pamtiti kao jedno divno, nasmejano biće. Bila si uz mene kada sam došao u Beograd i pomogla mi svojim autoritetom kao vrhunski radio voditelj. Hvala ti na svemu što si za mene učinila. Neka ti je večna slava. Iskreno sučešće porodici - napisao je Samardžić.

 

 

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Ostavila je za sobom neutešnu ćerku...

Divna Karleuša (61) preminula je u nedelju u svom domu na Altini nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Njena ćerka Jelena Karleuša veoma je potrešena majčinom smrću zbog čega se spekuliše da se lekari brinu o njenom zdravstvenom stanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading