Smrt majke je uništila: Karleuša otkazala sve nastupe!

Autor: Alo.rs

Zabava

04.03.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša imala je zakazane nastupe unapred i do šest meseci, ali je nakon smrti majke Divne odlučila da sve otkaže do daljnjeg.

Foto: instagram.com/divnakarleusa
Pevačici veoma teško pala smrt majke... Jelena i Divna

Divna Karleuša (61) preminula je juče u svom domu na Altini nakon borbe sa teškom bolešću, a njena ćerka poznata pevačica Jelena ovu vest saznala je po dolasku sa nastupa u Beču.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Dugo neće moći da radi... Jelena

Karleuša je vest o smrti majke, za koju je bila veoma vezana, teško primila i u toku današnjeg dana nije napuštala dom na Dedinju gde su samo najbliži dolazili da joj izjave saučešće.

A kako se spekuliše zbog smrti majke, Jelena je odlučila da otkaže sve nastupe:

-  Jelena je uplakana i skrhkana bolom. Volela je svoju majku najviše na svetu, a sada ne može da se pomiri sa tim da je više nema. Menadžer ju je posavetovao da je najbolje da sve svoje nastupe u narednom periodu otkaže, jer neće biti u stanju da peva i da se vesli zbog tragedija koja joj se dogodila. Ona je još uvek u bunilu, donela je odluku da neko vreme ne nastupa. Na scenu će se vratiti kada bude osetila da je vreme za to - otkrio je izvor blizuak pevačici.

- Očigledno je da će otkazati nastupe u narednih šest meseci, a nakon tog perioda videće kako će sve funkcionisati i kada će biti spremna za veliki povratak. Album koji sprema moraće da pričeka zbog iznenadne smrti njene majke - nastavlja priču izvor i dodaje da će izgubiti veću sumu novca zbog otkazivanja svih nastupa, ali da je prioritet njeno zdravlje i oporavak nakon tragedije:

- U medijima se pojavila priča da njeni nastupi sada idu i do 25.000 evra, ako se vodim tom računicom ona će u narednih šest meseci izgubiti nešto više od 1.000.000 evra, ako pogledamo to da Karleuša nastupa svaki petak i subotu - završava priču dobro obavešten izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading