Dženan Lončarević: Moja životna priča nije za javnost!

Zabava

02.03.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Dženan Lončarević jedan je od favorita na "Beoviziji". Njegova pesma "Nema suza" već je osvojila srca publike, a pevač je za portal Republika.rs progovorio zbog čega ne želi da priča o svom privatnom životu, kao i zdravstvenim problemima sa kojim se u jednom trenutku suočio.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Dženan Lončarević

- Moj privatan život je moja stvar. Ljude zanima moja muzika i to tako treba da ostane. Svaki normalan čovek se nekada suočio sa nekim zdravstvenim problemom. Tako i ja, ali ne bih voleo da pričam o tome. Ne želim da me neko  sluša ili glasa za mene zbog neke moje tužne priče, to jest iz sažaljenja.

Zašto si odlučio da se predstaviš na "Beoviziji" sa pesmom "Nema suza", čija je ratna tematika, a ne ljubavna?​

- Rat nije tema ove pesme. Tema je ustvari antiratna. Na našim prostorima se dogodilo to što se dogodilo, poruka je jasna za sve, a to je da više ne sme biti rata. Ne samo kod nas, već i u celom svetu.

Da li su te kolege savetovale ili odvraćale od toga da se prijaviš na "Beoviziju"?

 - Niko me nije niti savetovao, niti odvraćao. Čak ni saradnici sa kojima sam radio ovu pesmu. Sam sam odlučio da se prijavim.

RepublikaFoto: Promo foto
Dženan Lončarević

Zbog čega je baš sad bilo pravo vreme za tebe da se prijaviš za ovo takmičenje?

- Sada sam sazreo.

Kakvo je tvoje mišljenje o tome što su poslednjih godina na "Evrosongu"  Srbiju predstavljali ljudi manje poznati javnosti?

- Meni se to lično nije dopalo. Čini mi se da je kolegama poslednjih godina bilo ispod časti da učestvuju na "Beoviziji", te je samim tim i pao kvalitet ovog takmičenja.Ipak, mislim da to ne sme biti tako i da svakom pop pevaču treba biti čast da se pojavi na jednom od najprestižnijih muzičkih takmičenja kao što je "Evrovizija".

Kako ćeš proslaviti, ako pobediš u nedelju na "Beoviziji"?

 - I da pobedim i da ne pobedim, otićiću u kafanu sa meni dragim i bliskim ljudima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading