Cuca: Goca mi je uništila karijeru, izbila mi je hleb iz usta!

Autor:

Zabava

02.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivona Negovanović Cuca (29) tvrdi da je zbog ljubavi sa pokojnim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem prošla pravu golgotu. Naime, Negovanovićka za Srpski telegraf uverava da su joj mnoga vrata bila zatvorena jer ju je, navodno, supruga pokojnog Šaulića Gordana sputavala da napreduje u karijeri, koristeći svoj uticaj.

RepublikaFoto: youtube.com/Ivona Negovanovic Cuca/ST. D. KADIĆ
Cuca o Šabanu i Goci

- 2010. godine Šaban mi je uradio četiri pesme, za koje je Goca saznala. Onda su počele naše muke. Imali smo veliki problem da ih snimim, menjali smo studija i na jedvite jade smo ih završili, jer je Goca sve minirala. Čak je pronašla CD u Šabanovoj jakni i polomila ga. Naredne godine sam bila na jednoj televiziji u Bosni, a Goca je pozvala vlasnika i rekla mu:"Ako Cuci budeš izdao neku pesmu ili ako bude gostovala kod tebe, Šaban ti više neće doći". Čoveku je bilo neprijatno i uplašio se. Na kraju su mi i ta vrata bila zatvorena - počinje priču Negovanovićka i ističe da joj je Šaulić potom uradio još dve pesme, ali da nije smeo da se potpiše na njih zbog supruge.

Goca je rekla vlasniku jedne televizije: Ako Cuci budeš izdao neku pesmu, Šaban ti više neće doći

RepublikaFoto: Promo foto
Goca i Šaban Šaulić

- Šaban mi je potom uradio još dve pesme i spot. Bio je zadužen i za tekst i za muziku. Ipak, on nije potpisan kao autor jer bi mi Goca napravila haos na Jutjubu. Imam dokaze da je bio sa mnom u studiju, a to mogu da posvedoče i muzičari koji su radili sa nama - tvrdi pevačica i ističe da su se ona i pokojni Šaulić smejali Gocinim navodnim postupcima.

- Ta žena je bila spremna na sve. Šaban i ja smo se smejali Gocinim postupcima. Ipak, meni nije bilo jasno zašto mi uzima hleb iz usta kad ja njenoj deci nisam uzimala? Goca mi nije dala da radim, uništavala mi je karijeru. A ja sam mogla da kažem Šabanu: "Tvoja žena mi ne da da radim, hajde ti meni plati sve to što mi je uskraćeno". Znam da, kad bih samo zinula, da bih imala sve. Ipak, to nisam nikada uradila, a mogla sam. Ona je ucenjivala ljude da me sabotiraju i imala sam velike probleme kada sam zakazivala nastupe. Niko nikada za Šabanovu ženu nije čuo da je dobar čovek - kaže Cuca i zaključuje da su joj mnogi govorili da treba da iskoristi vezu sa Šabanom na najbolji način, ali da se ona posle svega ne kaje što od pokojnog pevača, navodno, nije uzela ništa.

- Svi živi su mi govorili: "Ti si budala, ostaćeš bez igde ičeg! Vidiš kako se Goca ponaša, uzimaj, grabi za sebe! Iskoristi na najbolji način, nemoj da budeš glupa." Ja se ne osećam glupom posle svega. Nažalost, ostala sam bez Šabana i to me razara. Ne osećam da sam ispala budala što ga nisam iskoristila. Ja nisam bila sa Šabanom zbog novca. Bog neka me kazni ako sam u njemu videla pare. Ne kajem se ni sekunde! Niko ne zna u kakvoj sam ja sada situaciji, ali ni ne mora da se zna - zaključila je Ivona.

Pesme koje je Šaban radio Cuci
"Vratiću ti slatko"
"Maziš me, pališ me"
"Usne su ti kao trešnje"
"Lumpuj, more, sve do zore"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
CABA

02.03.2019 19:35

Cuca bila na Farmi i nikad se nije čulo njeno pevanje. O kakvoj karijeri može da priča?

Odgovori 33 3
Boro

03.03.2019 11:18

@CABA - Cuca se takmičila i u Parovima. Bila je neugledna i neuspešna.

Odgovori 13 1
Dado

03.03.2019 13:55

@Boro - Cuca se takmičila u hotelu Maldivi, na Farmi i u Parovima. Pored rijalitija takmičila se u Zvezdama Granda i u Pinkovim zvezdama. Nije postigla nikakav uspeh jer ne zna da peva. Kako je svuda učestvovala kada tvrdi da je bila zabranjena?

Đurđe

02.03.2019 20:10

Koju ona karijeru imala? Takmičila se u Zvezdama Granda i Pinkovim zvezdama. I brzo ispala iz takmičenja.

Odgovori 20 3