Cuca za Srpski telegraf: Izgubila sam Šabanovo dete

Autor: Republika

Zabava

28.02.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivona Negovanović Cuca (29), čija ispovest o tragično nastradalom kralju nastradale muzike Šabanu Šauliću i dalje drma srspku estradu, otkrila je za Srpski telegraf da je sa pevačem čekala bebu, koju je izgubuila u četvrtom mesecu trudnoće.

RepublikaFoto: youtube.com/Ivona Negovanovic Cuca/ST. D. KADIĆ
Šaban Šaulić i Ivona Negovanović Cuca

- Kada sam učestvovala na "Zvezdama Granda", nisam ni znala da sam trudna jer sam sve vreme imala ciklus. Tih dana sam doživela veliki stres i posle toga sam imala spontani pobačaj. U četvrtom mesecu trudnoće sam pobacila. Ne znam koga da krivim za taj gubitak. Imala sam mnogo privatnih problema i ispala sam iz takmičenja. Sve to je verovatno uticalo da dođe do pobačaja. Bilo mi je mnogo teško kada sam shvatila da sam izgubila dete - tužnim glasom konstatuje Cuca i uverava da su ona i Šaban planirali da dobiju bebu.

- To dete je bila obostrana želja Šabana i mene. Kada sam pobacila, sećam se da mi je rekao: "Daće bog da dođe beba, mlada si, ima vremena, polako." Međutim, ni njemu nije bilo svejedno, plakali smo kao deca. Kao kiša smo se isplakali - navela je pevačica.

 

 

Šta je još otkrila u trećem delu ekskluzivne ispovesti, moći ćete da čitate u Srpskom telegrafu, u izdanju od 1. marta, kao i na portalu Republika.rs.

Foto: print
Naslovna strana Srpskog telegrafa od 1. 3. 2019. godine

Podsetimo, Srpski telegraf i Republika.rs u prethodna dva dana ekskluzivno su objavili Cucinu ispovest u kojoj je, između ostalog, optužila i zakonitu ženu pevača Gordanu Šaulić da je htela da joj naudi.

- Gordana je pre izvesnog vremena platila ljude da me unakaze. Želela je da joj donesu moju kiku i unište moje lice. Ipak, saznala sam na vreme za njenu nameru i odmah sam obavestila policiju. I Šaban je bio upoznat sa ovim. Međutim, zapis koji je tom prilikom načinjen je nestao u policiji - rekla nam je tada Cuca.

Takođe, ona nam je ispričala da sa pevačem nije bila zbog novca.

- Nisam volela Šabana zbog para. Ništa mu u životu nisam uzela. Podstanar sam i vozim fijat stilo - rekla je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Ziki

28.02.2019 19:29

Ubacite je u neki rijaliti.

Odgovori 35 3
Boro

28.02.2019 21:56

@Ziki - Bila je na Farmi ali se nije pokazala. Bila je sitna i mirna kao miš uhvaćen u mišolovci.

Odgovori 22 2
Kacha

28.02.2019 20:19

Cuca je zakon, trebao je sa njom da ostane i zovo srecno!

Odgovori 2 30
TANJA

28.02.2019 20:28

Ja ne mogu da verujem da je istina da je Cuca bilo sta imala sa Sabanom.Da bi on to sebi dozvolio.Naricito ne dete sa nekom.

Odgovori 32 9