Nedi pre dva meseca preminuo suprug: Pričalo se da je zbog njega već pokušala samoubistvo!

Autor:

Zabava

28.02.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuta glumica Neda Arnerić pronađena je sinoć u besvesnom stanju na podu svog stana. Nju je pronašao brat koji je posumnjao da nešto nije u redu budući da mu nije odgovarala na telefonske pozive.

RepublikaFoto: e-stock
Neda Arnerić

S obzirom na to da je glumica pronađena u besvesnom stanju na podu, a da su pored nje bili lekovi, sumnja se na pokušaj samoubistva. Neda je pre tri godine, takođe, imala nezgodu kada je pala s terase i tada se, takođe, sumnjalo na pokušaj suicida.

Foto: e-stock
Zgrada u kojoj živi Arnerićeva

Kako se tada spekulisalo, Arnerićeva je pokušala sebi da oduzme život kada je saznala da je njen suprug Milorad Mešterović neizlečivo bolestan, što joj je veoma teško palo s obzirom na to da su bili 35 godina u braku. 

Nakon Nedinog pada s terase, tada se oglasio Milorad izjavivši da je to bila nezgoda:

- Neda je juče došla sa poslovnog sastanka povodom snimanja neke serije, i požalila se da je umorna. Zajedno smo gledali Đokovićev meč na televiziji, nakon čega je ona izašla na terasu da prostre veš. Ne znam šta se desilo, samo sam u jednom trenutku čuo da je pala - rekao je tada Nedin muž.

Glumičin suprug sredinom decembra izgubio je bitku sa opakom bolešću, a glumica je tada potvrdila je joj je muž preminuo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading