Mihajlo plače na Šabanovom grobu: Šaulićev sin sa verenicom upalio sveću!

Autor:

Zabava

28.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin tragično preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića Mihajlo obišao je juče oko 14 časova grob pokojnog oca sa verenicom Danijelom Mandić.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Mihajlo Šaulić plače na očevom grobu...

Mihajlo je u suzama zapalio sveću za oca i nekoliko minuta nepomično stajao. Nakon petnaestak minuta, Šaulićev naslednik se prekrstio, a zatim sa verenicom napustio Aleju zaslužnih građana na Novom groblju, gde je legendarni pevač sahranjen.

Mihajlo je u suzama zapalio sveću za oca, nakon čega je nepomično stajao

Podsećamo, Mihajlo je na očevoj sahrani smogao snage da održi govor, u kom se zahvalio svim ljudima koji su porodici Šaulić pružili podršku u teškim trenucima.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Zapalio sveću za pokoj duše...

- Hvala vam svima. Neki od vas su proveli više vremena s njim, nego mi. On za nas nije otišao, dok god je njegove muzike podsećaće nas na njega i njegovu dušu i on će živeti sa nama. Moram da se zahvalim svima koji su došli na sahranu, nek im se vrati srećom - rekao je tada Mihajlo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikica

28.02.2019 06:31

Ostavite nas vise sa Saulicima,vucicima,vulinima,I ostalom k..........m.