Ovo je kuća koju su kupili Prija i Filip: Lepa Brena i Boba stigli u posetu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.02.2019

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisanja da su Aleksandra i Filip Živojinović pre nekoliko meseci pazarili kuću po ceni od 500.000 evra na kredit, sada su potvrđena, a par uveliko čeka da se okončaju radovi kako bi se uselili nakon Aleksandrinog porođaja.

Foto: printscreen/youtube.com
Samo što se nije porodila... Aleksandra Prijović

Mlada pevačica porodiće se početkom marta, kada će na svet doneti sina kom su Filip i ona odabrali ime Aleksandar, a sada sređuju svoj novi dom koji je u neposrednoj blizini kuće Lepe Brene i Bobe Živojinovića na Bežanijskoj kosi. 

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Lepa Brena i Boba proveravaju kako napreduju radovi...

Proteklih dana ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je porodicu Živojinović prilikom dolaska u novu kuću gde su proveravali kako napreduju radovi, a kako se spekuliše sve ide po planu, i Aleksandra i Filip uskoro bi trebalo i da se usele.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Kuća je veoma prostrana...

Nova kuća je poporilično prostrana i kako se pisalo poseduje nekoliko gostinskih soba u kojima će, kada dođu, boraviti Aleksandrini roditelji Borka i Nedeljko. A kako se već pisalo, prilikom kupovine kuće najviše im je pomogla Lepa Brena koja je jednom na snimanju "Grandove" emisije to otkrila rekavši priajateljima da je danima u gužvi jer sa Filipom "juri" sve oko papira za kredit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading